USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Лексус» і «Жигулі» – 1:0 на користь іномарки

21 Листопада 2009 17:05
У райцентрі Володимирі-Волинському в сутінках іномарка суперкласу «Лексус» не розминулася із «Жигулем»-сімкою. Після удару міцнішим виявилося представницьке авто.
Автопригода трапилася в п’ятницю о пів на десяту вечора на перехресті вулиць Сагайдачного та Незалежності. Іномарка «Лексус lx470», за кермом якого був 37-річний мешканець Володимира-Волинського, зіткнувся із стареньким «Жигулем ВАЗ-2107». Ним керував 28-річний Андрія із приміського села Пятидні.
Достеменно невідомі подробиці зіткнення. Імовірно, машини не розминулися через суцільну темряву на дорозі. В результаті дорожньої пригоди водія «сімки» терміново доправили до реанімації районної лікарні. Його пасажир теж госпіталізований до неврологічне відділення. Керманич іномарки живий-здоровий.
Як повідомляє прес-служба обласного управління МВС, минулої доби трапилися ще три автоаварії. У місті Ковелі на вулиці Стуса водій автомобіля «Опель Комбо», виїжджаючи з двору на головну дорогу, збив 15-річного Тараса на мопеді «Джелі». Водій скутера та його пасажир госпіталізовані до травматологічне відділення Ковельської райлікарні.
А в Маневицькому районі житель села Прилісне 58-річний Микола «на свою голову» передав кермо свого мотоцикла з коляскою 10-річному хлопчику. «Водійські курси» закінчилися сумно – мотоцикл ІЖ «Планета» на швидкості врізався в паркан. Хлопця забрали до районної лікарні із важкими травмами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юка Показати IP 21 Листопада 2009 17:13
мізків у 58-річного водія Миколи як у 10-літнього. чим він думав, коли дозволив покерувати дитині, хай хоч мотоциклом з коляскою!
OrestN Показати IP 21 Листопада 2009 23:20
висновок: не купуйте русскє барахло, краще китайське!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus