USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанам показали Польщу. ФОТО

9 Листопада 2010 14:43
У луцькій мистецькій галереї відкрилася виставка польського фотохудожника Ришарда Корчмарського «Дотик світла».
Виставка проходить за сприяння Генерального консульства республіки Польща в Луцьку та Волинської організації національної спілки художників України і приурочена до Дня незалежності Республіки Польща.
Як повідомив голова Волинської обласної організації Національної спілки художників України Володимир Марчук, ця виставка, яка має свої технічні особливості, започатковує серію різних виставок фото і малярських робіт, що є результатом співпраці України та Польщі.
Генеральний Консул Республіки Польща в Луцьку Томаш Янік розповів, що хотів би започаткувати своєрідну традицію до Дня Незалежності Республіки Польща, за якої можна було б показувати громадянам України фото, які представляють республіку Польща.
«Сьогоднішня виставка присвячена краєвидам Польщі. Вона носить мистецький характер. Тут показана Польща в краєвидах, у яких важливу роль відіграє світло. Це дає можливість побачити ці місця зовсім з іншого боку», – зазначив консул.
Автор світлин Ришард Корчмарський зауважив, що правильно сформувати світло йому вдалося завдяки особливій камері, першу з яких описав у своїх роботах ще Леонардо да Вінчі.
Присутній на відкритті виставки радник Голови Волинської обласної ради Володимир Банада подякував організаторам за ідею та гарні роботи і попутно вручив нагороди відомим художникам Волині на честь минулого свята Дня художника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus