USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі тролейбусники написали Ющенку, що починають втрачати свідомість

23 Жовтня 2009 11:01
Близько 100 працівників Луцького підприємства електротранспорту страйкують під стінами Волинської обласної ради, вимагаючи виплатити їм заборговану заробітну платню та гідних умов праці. Про це 23 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
Учасники мітингу озвучили звернення до Президента України Віктора Ющенка, в якому йдеться навіть про випадки втрати свідомості. Також у ньому стверджується, що їм не виплачують 5 місяців заробітну платню, а ще відключають опалення і газ за несплату комунальних послуг.
Звертають вони увагу й на порушення правил трудового договору. У випадку невиплати заробітної платні страйкарі готові застосовувати всі можливі законні методи протесту.
Цікаво, що деякі учасники мітингу тримали  червоно-біло-чорні прапори Народної армії спасіння із написами «За нас!». У відповідь на запитання «При чому тут НАС до тролейбусників?» один з учасників акції сказав: «Чтобы поддержать и попиариться».
Тролейбусники також висловили недовіру луцькому міському голові Богдану Шибі й вимагали, аби волинський губернатор Микола Романюк або голова Волиньради Анатолій Грицюк вийшли й поспілкувалися із ними.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 23 Жовтня 2009 11:39
Бютоголовим лиш би попіаритись на успіхах, а коли потрібна реальна допомога людям, то вони ховають голову в пісок(папери)....бютоголовий мер, бютоголова міська рада, та бютоголова обласна...де вони складають більшість і протирають штани,співаючи оди жЮльці...
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2009 13:11
Да НАС это контора в которой её голова Пабот работает подтирателем в Черновецкого. Гнать их надо с Луцка зря тролейбусники пустили гнилую политику в свои ряды.
Донецьк Показати IP 23 Жовтня 2009 13:40
Проблема в лізингу на автобуси і в розкраданні коштів колишнім керівництвом депо. Це зразок того, як не потрібно господарювати. Набралися боргів, а людей залишили заручниками ситуації. Дідо, я ще раз переконався, що ти є честю, совістю та розумом Партії Регіонів. Ти справжній послідовник Віктора Януковича на Волині. Але треба розвиватися і бути послідовним, як Віктор Федорович. Наступні коменти пиши російською і вріж цим помаранчевим по саме неможу.
Знаючий Показати IP 24 Жовтня 2009 01:02
Оці НАСи - дурні Пабатонаси. Нічого не вміють, крім комп'ютерних ігор складати, де всіх мочать. Псевдогромадський рух Пабата лізе Україною, Пролетить як фанера від мітли єдиної

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus