USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький аеропорт не має перспектив, - влада

7 Грудня 2010 14:13
Голова Волинської обласної ради Володимир Войтович вважає, що Луцький аеропорт поки що не є інвестиційно привабливим з точки зору перспектив, пов’язаних з проведенням в Україні Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.

Про це Войтович сказав 7 грудня під час прес-конференції.

Він зазначив, що питання розбудови аеропорту вивчається нині облрадою.

«На сьогодні є дуже і дуже серйозні проблеми щодо залучення інвестора. Ці проблеми ми бачимо, особливо у зв’язку з підготовкою до Євро-2012. На сьогоднішній день ми не маємо в цьому плані перспектив, що стосується Євро-2012», - прокоментував Войтович.

«Про долю цього об’єкту на наступному тижні ми матимемо конкретну розмову з усіма зацікавленими сторонами. Ми не прихильники поспішних, імпульсивних рішень, інвестиційної привабливості. Поки що такої інвестиційної привабливості ми не спостерігаємо. За кошти місцевого бюджету ці проблему не вдасться зрушити однозначно. Стосовно державних капіталовкладень – теж питання не вирішується», - зазначив Войтович.

Нагадаємо, голова ВОДА Борис Клімчук у серпні цього року пропонував заморозити проект зі створення у Луцьку аеропорту.
У різні часи про свою готовність розбудовувати аеропорт заявляли бізнесмен Василь Столяр, ТзОВ «Альфа Транзит» з Києва, інвестори з Китаю.

В якості можливого Також називали директора корпорації «Богдан» Олега Свинарчука та голову правління ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктора Чорнуху.

Також нагадаємо, що за даними п’ятирічної угоди регіонального розвитку між облрадою і КабМіном за 2009 рік передбачалося відновлення авіаційного сполучення в області шляхом розбудови Луцького аеропорту. Обсяг фінансування мав становити 400 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Виктор Показати IP 7 Грудня 2010 14:52
Еще один "специалист" нашелся и высказался,лучше вы работали конюхами и учителями дальше.При нынешней власти не каких перспектив развития аеропорта в Луцке я не вижу .
ss6669 Показати IP 7 Грудня 2010 22:25
до чого фото аеропорту в Крупі до аеропорту який би міг бути до Євро-2012 у Прилуцькому?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus