USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Клімчук пропонує заморозити проект Луцького аеропорту

26 Серпня 2010 10:48
Голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук вважає, що проект зі створення у Луцьку аеропорту варто заморозити.

Про це губернатор розповів 25 серпня під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, - інформує ВІП .

За словами заступника голови бюджетної комісії Олександра Башкаленка, створена під час однієї з сесій відповідна комісія, до якої входить Башкаленко, не працює: «Жодного разу до мене ніхто не звертався, щоб розпочали працювати цією комісією».

Башкаленко пояснює інтерес до землі авіапідприємства у Крупі так: «А чому хочуть забрати землю? Бо там смуга та, яка є - якщо її розібрати... там щебня одного на 15 мільйонів гривень. От і вся ситуація». «Якщо цей інвестор є, покажіть його, будь ласка. Ми готові віддати йому все, щоб аеропорт працював. Але немає інвестора. Але є торги незрозумілі», - сказав Башкаленко.

Своєю чергою Борис Клімчук запевнив: «Якщо з'явиться інвестор, я даю вам чесне піонерське слово: З благодійного фонду «Рідна Волинь» буде відразу виділена йому премія, щоб він обжився в Луцьку. Скільки, ребята, дамо премію? Давайте, помагайте мені. Тисячу гривень, да? Ставлю на кон тисячу гривень... Ставлю. Я чоловік серйозний. Я плачу за свої слова».

Як поінформував голова Волинської ОДА, на початку 90-стих років минулого століття комунальним майном на Волині розпоряджалися через регіональне відділення Фонду державного майна. Він «нормально ці функції виконував» - сказав Клімчук. «А зараз: коли рада приймає рішення, то кого вона буде питати: сама себе?» - додав губернатор.

«От депутат Люлька. Він ні фіга не понімає в аеропорті, як і я. От Смітюх депутат. Він ще далі від аеропорта... Іван Іванович Карпомиз. Він більше знає про аеропорт. Але все одно нічого не понімає» - зізнався високопосадовець.

Щодо проекту створення Луцького аеропорту, то Клімчук запропонував: «давайте його заморозимо. Просто заморозимо. І дійсно почекаємо реального інвестора. Почекаємо час і відповіді на питання: Хто і куди летить, скільки в нього в гаманці грошей, щоб заплатить за квиток і на інші ряд питань».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Сергій Показати IP 26 Серпня 2010 11:52
Нічого дивного в цьому немає. За 19 років незалежності влада лише все руйнує, не можуть перехід через колії добудувати, який там аеропорт чи реконструкція центру. Все ждуть інвесторів... Хоча при совку була створена інфраструктура, був аеропорт, але все запустили. "Ставлю на кон тисячу гривень... Ставлю. Я чоловік серйозний. Я плачу за свої слова". Дивишся на цей колгосп і смішно стає, хоча насправді сумно...
Лучанин (другий раз) Показати IP 26 Серпня 2010 15:53
«От депутат Люлька. Він ні фіга не понімає в аеропорті, як і я. От Смітюх депутат. Він ще далі від аеропорта... Іван Іванович Карпомиз. Він більше знає про аеропорт. Але все одно нічого не понімає» - зізнався високопосадовець. Ех, культура, культура, а ще і вчитель... А азартні ігри то відмінено!
Виктор Показати IP 26 Серпня 2010 16:34
Там где нет прогрессивного мышления и желания работать для блага людей,там не будет ничего- кроме жужжания.У власти должны стоять люди которые не бояться взять на себя ответственность,быть лидером.
Михайло Наход Показати IP 26 Серпня 2010 16:36
Який аеропорт? Де той інвестор, який готовий закопати в земмлю десятки мільйонів доларів і ніколи їх не дістати? Згідний з Клімчуком - поки не знадеться інвестор-камікадзе, то й говорити на тему аеропорту не варто. Хай наша міська і обласна влада з дитячою залізницею спочатку розбереться, а потім береться говорити за такі амбітні проекти як аеропорт.
Трохим і Клим Показати IP 26 Серпня 2010 17:53
А чому мовчить ініціатор реконструкції аеропорта, романтик і симпатичний блондин Байцим. Він усім доводив, що аеропорт потрібний і він буде. Романтик-авантюрист і "компютерний доктор наук". Він чимось нагадує мені барона Мюнхаузена. Нарешті прийшла реальна людина - Клімчук - і дала зрозуміти, що це - авантюра чистої води. Нехай Байцим знайде інвестора відродити в Олиці замок Радзивилів. Буде від цього дві користі: Волинь буде мати ще одну туристичну меку і приміщення лікарні, яка ось-ось впаде на голову хворим і лакарям. Та чи знає Байцим щось про Радзивілів? Шкода, до без пяти хвилин доктор наук - людина зовсім нечитаюча.
йован Показати IP 26 Серпня 2010 19:36
Чи не перша розумна пропозиція Клімчука, та ще й з підтримкою Башкаленка! Прогрес!
OrestN Показати IP 27 Серпня 2010 06:46
Турчинов, Тимошенко...мають відповідати кінець-кінців перед законом за свої кримінальні вчинки, за казнокрадство, дерибан землі, ТАМІФЛЮ, накрадені мільярди і вивезені в оффшорні банки. Це була влада БЮТу - злочинно-олігархічної банди дніпропетровських рейдерів. Тільки судді, хто? Такі ж рейдери-українофоби данєцкого кримінального клану, московських холуїв. Україні потрібна третя сила - пронародна, проукраїнська, націотворча, націоналістична політсила патріотів, в противному випадку Українську державу окупаційна проросійська брехлива чужинська влада розпродасть Україну, що вона і робить. Доля країни в руках українських виборців. В любому випадку Луцьком не має керувати бувший комсомолець-комуняка з комуно-большевистським мізками. Натомість поміж держслужбовців треба провести ЛЮСТРАЦІЮ, як це давно провели у східноєвропейських державах! Усіх екс-комуністів, НКВДістів, КГБістів, кучмістів, корупціонерів відправити у відставку!!!
Сергій Показати IP 28 Серпня 2010 14:31
Аепорт потрібний! Завтра вилітаю в Єгипет, зі Львова цього року польотів в цю країну немає, в Туречинну на 200-300 доларів зі Львова дорожче ніж з Борисполя. Мені потрібно буде 7 годин пертися в Київ по розбитій дорозі переробленим вантажним Спрінтером і ще 7 годин чекати реєстрації, бо квитки напізніше на Київ усі розкуплені давно. Був би аеропорт в Луцьку, сів би і полетів. Думав щось зроблять в цій країні до Євро 2012, а насправді нікому нічого не потрібно. Знищили те що було, а нове будувати або реконструювати старе ніхто не збирається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus