USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Любомльські безробітні заробляють на снігу

13 Січня 2010 09:40
Районний центр зайнятості у Любомлі залучив місцевих безробітних до прибирання снігових заметів. Близько двох десятків шукачів роботи розчищали подвір’я та доріжки до будинків самотніх пенсіонерів.
 
Скористатися допомогою безробітних змогли ті жителі міста, хто зголосилися на пропозицію біржі праці. Центр зайнятості навмисне звернувся до Територіального центру соціального захисту – надайте адреси самотніх, хто самотужки не може прибирати сніг біля домівки.
 
Щоб не зволікати з часом та швиденько дістатися за вказаними адресами, задіяли службовий та особисті автомобілі працівників районного центру зайнятості. Загалом на громадські роботи вийшли з лопатами та мітлами близько 20 безробітних.
 
Допомогу від волонтерів Центру зайнятості отримали вдови, пенсіонери, інваліди та ветерани воєн.
 
Директор центру зайнятості Святослав Гаврилюк особисто контролював якість наданих послуг, зустрівся з літніми городянами, чиї обійстя вичистили від снігу.
 
Районний центр зайнятості й надалі пропонуватиме самотнім людям поміч від безробітних, які, до слова, за свою працю отримають державну допомогу з безробіття.
 
Крім того, на електронні адреси усіх сільських рад району надіслано лист директора районного центру зайнятості з пропозицією залучення безробітних до розчистки снігу біля закладів соціальної сфери, садиб одиноких літніх людей.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus