USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Любомльських чиновників оцінили. «Незадовільних» немає

16 Березня 2010 17:15
Сьогодні керівництво Любомльської РДА оприлюднило результати оцінювання роботи місцевих чиновників – більшість працювала на «відмінно» та «добре».
Щорічній оцінці підлягали держслужбовці апарату і структурних підрозділів РДА, начальники управлінь агропромислового розвитку, фінансового, праці та соціального захисту та їх заступники, директор районного центру соціальних служб для сім\'ї, дітей та молоді. Не оцінювалися службовці, призначені на посади у 2009 році та з інших поважних причин.
Відтак, із 36 держслужбовців райдержадміністрації 8 отримали оцінку «відмінно», решта — «добре».
Із 34 службовців районного управління праці та соціального захисту населення оцінці підлягало 30. Усі впоралися зі своїми обов\'язками на «четвірку».
В управлінні агропромислового розвитку з 10 працюючих підлягали оцінці 8 службовців. Тут теж усі отримали «добре».
Із шести оцінюваних працівників фінансового управління роботу чотирьох визнано «доброю», одного — «відмінною», одного — «задовільною».
Підводячи підсумки, голова райдержадміністрації Василь Веремчук наголосив, що результати щорічної оцінки слід врахувати при атестації державних службовців, вирішенні питань просування у службі, присвоєнні чергових рангів, встановленні надбавок, премій або змін їх розміру, формуванні кадрового резерву, - інформує прес-служба Любомльської райдержадміністрації.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 16 Березня 2010 17:57
Працювали добре, але валізи треба пакувати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus