USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Матері-героїні та інваліди отримають заборгованість до Великодня

3 Квітня 2010 12:35
На розподільчий рахунок Держказначейства на Волині надійшло 14,6 мільйона гривень для ліквідації заборгованості бюджету перед багатодітними та малозабезпеченими сім’ями, дітьми-інвалідами.

Ця заборогованість утворилася, як різниця між реально нарахованими органами соцзабезу сумами допомог - 62,4 млн. грн. - та коштами, передбаченими тимчасовим помісячним розписом державного бюджету - 47,8 млн.грн.

Завдяки голові облдержадміністрації Борису Клімчуку проблема дійшла до заступника Мінфіну Сергія Рибака, який посприяв у виділенні коштів. Оперативно спрацювали спеціалісти столичного, обласного та районних управлінь Держказначейства - вони за лічені години провели міжбюджетні розрахунки.

Відтак, гроші вже з’явитися на особових рахунках отримувачів допомог. Адже завдання поставлене чітко - сім’ї з дітьми в області мають отримати належні їм соціальні допомоги ще до Великодня.

«Обласна державна адміністрація просить вибачення у всіх матерів, на матеріальне становище яких негативно вплинула невчасна виплата допомоги. І надалі доклатиме зусиль, щоб така ситуація більше не повторилася», - запевнили в прес-службі голови Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus