USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Міліція Волині боїться вибухів

4 Січня 2011 12:56
На Волині силами міліції вилучили понад 15 тисяч піротехнічних виробів, хоча жодна людина не постраждала від небезпечної новорічної продукції.

Про це розповів начальник блоку громадської безпеки УМВС України у Волинській області Микола Лисюк під час прес-конференції 4 січня.

За його словами, напередодні та під час проведення новорічних та різдвяних свят працівники міліції області ретельно перевіряють продавців піротехнічної продукції, вилучають несертифіковані товари, у тому числі під час їх продажу у невстановлених місцях, без відповідних документів.

Також Лисюк запевнив, що волинські міліціянти не припиняють відслідковувати осіб, які вчиняють хуліганські дії з використанням піротехнічних засобів, займаються виготовленням саморобної піротехніки та її збутом.

Разом з тим, у період підготовки та святкування новорічних свят на Волині міліція не зареєструвала жодного травмування людей, пожеж, чи інших лих, причиною яких стала піротехніка.

Лисюк розповів, що загалом встановлено 25 фактів реалізації піротехнічних виробів у невстановлених для цього місцях. Вилучено 15 110 штук піротехнічних виробів, у тому числі 14 989 петард під час торгівлі. До адміністративної відповідальності за порушення правил торгівлі піротехнічними виробами притягнуто 25 громадян.

«Петарди, салюти – це не іграшки для дітей. Особливо небезпечні так звані міні-салюти, бо при їх використанні треба чітко виконувати інструкцію», – висловився він.

Нагадаємо, загалом в Україні з початку 2011 року співробітники Міністерства внутрішніх справ вилучили 37,4 тонни піротехнічних виробів без відповідних документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus