USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Між Львівською та Волинською областями занесло дороги. Стоять десятки фур. ФОТО

11 Лютого 2010 22:05
На кордоні між Львівською і Волинською областями біля села Журавники по обидві сторони узбіччя стоять близько 40 вантажівок. Фури не можуть проїхати через негоду – дорогу занесло снігом.
Про це «ВН» телефоном повідомив один із водіїв, який рухався на авто до Львова. Очевидець каже, що снігопад посилює сильний вітер, який несе сніг із полів на дорогу.

Легкові автомобілі можуть рухатися трасою, проте дуже повільно.

На території Волинської області працює кілька спецмашин, які розчищають сніг. А також один трактор «Білорусь». Трасу з боку Львівської області поки ніхто не розчищає. 


Із сусідніх сіл на трасу виходять хлопці з лопатами. Вони за винагороду погоджуються розчистити снігові замети під колесами фур.

За прогнозами синоптиків, сніг падатиме всю наступну ніч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лесюк Показати IP 11 Лютого 2010 16:48
Не Журавичі, а Журавники.
Федя Показати IP 11 Лютого 2010 17:33
*ля! за що власники автомобілів платять дорожній збір??? Щоб стояти серед поля і мерзнути? Ходіть і далі голосуйте за януковичів і тимошенок, через пару років введуть податок за повітря яке споживає автомобіль...
Вікінг Показати IP 11 Лютого 2010 23:17
НЕгода незабаром пройде, але чи тоді буде порядок в країні. Або на дорогах?
Sid Vicious Показати IP 12 Лютого 2010 09:53
Вчора ввечері на Рованцях був затор кілометра три, бо фури не могли виїхати на горбок перед дубнівським перехрестям. Що вже про заміську трасу казати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus