USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Москвича таки можуть засудити?

10 Грудня 2009 16:09
Як стало відомо з джерел, причетних до обласної прокуратури, у справі затримання колишнього депутата та підприємця Дмитра Москвича остаточна крапка не поставлена. Наприкінці січня має відбутися слухання щодо цієї справі у Верховному Суді Україні за касаційним зверненням органів прокуратури.
Попередньо розгляд справи мав бути восьмого грудня. Проте, Дмитро Москвич написав заяву до Верховного Суду України з проханням перенести проведення суду у зв’язку з порушенням стану здоров’я.
Касаційне провадження є перевіркою законності і обґрунтованості постанов суду першої інстанції.
Одним із наслідків касаційного провадження може бути повне або часткове скасування судового рішення, що оскаржене. Тобто справу Дмитра Москвича можуть направити на новий розгляд у суд першої або апеляційної інстанції.
Нагадаємо, що 10 липня 2009 року апеляційний суд Волинської області виніс вирок у резонансній для краю справі за звинуваченням у хабарництві депутата Луцької міськради Дмитра Москвича. Він виправдав пана Москвича за всіма статтями. Як ішлося під час судового засідання, частина доказів була зібрана незаконно. Інша ж не доводить вини підсудного.  
Довідково:
Депутат Луцької міськради Дмитро Москвич був затриманий 22 січня 2009 року. Його звинувачували в отриманні хабара у розмірі понад 1,2 мільйона гривень за сприяння у виділенні в оренду земельної ділянки площею 0,265 гектарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Зеник Показати IP 10 Грудня 2009 20:53
ото правосуддя у нас - не сподобалось рішення одного суду, справу передали в інший, і так пока не приймуть рішення яке потрібно позивачу...
Сергей Показати IP 11 Грудня 2009 10:41
ВС теж їсти хоче
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 13:15
Тільки в нас таке може бути. Беруть на гарячому за взятку, а наказати не можуть.
анонім Показати IP 13 Грудня 2009 18:40
ВН, цікаво які це джерела причетні до прокуратури? чому КОЛИШНЬОГО депутата та підприємця? Стаття нагадує базарні плітки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus