USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Михаїл не схвалює привселюдних поцілунків і закликає постити

9 Лютого 2010 18:03
Архієпископ УПЦ Київського патріархату, керуючий Волинською єпархією Михаїл закликає вірян дотримуватися усіх канонів Великого посту.
На сьогоднішній прес-конференції владика розповів, що єпархія УПЦ КП зверталася до власників закладів громадського харчування з проханням - іти на поступки відвідувачам. До прикладу, пропонувати у переліку меню пісну їжу.
Архієпископ поділився негативною оцінкою щодо святкування Дня Валентина. Особливо він протестує проти так званого «свята поцілунків», яке кожного року організовують на Театральному майдані Луцька.
«Хіба можна при всіх виявляти свої почуття. Ні, бо це не будуть справжні почуття», – каже Михаїл.
Про президентські вибори владика Михаїл висловився коротко: «Існує ілюзія президентства. Ми не дали йому багато влади. У нього є лише право вето. Забери це право – і він, як «свадєбний генерал».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Борщевич Показати IP 9 Лютого 2010 18:37
Про президентські вибори владика Михаїл висловився коротко: «Існує ілюзія президентства. Ми не дали йому багато влади. У нього є лише право вето. Забери це право – і він, як «свадєбний генерал». Але ж владика Михайло, певно, буде зустрiчати Януковича, даруватиме йому подарунки, кланятиметься. Так було з Кучмою у нього, так буде й з Януковичем. Хай би краще розказав правду про корупцiйний скандал (стосовно плати за висвячення), який охопив недавно як Волинську, так й сусiню Рiвненську епархiю, та який тепер усяко замовчувано. Але достатньо згадати хоча б телепрограму каналу 1+1 "У Бога за пазухою", де йшла мова саме про нашу область... Сумно та прикро...
Прихожанка Показати IP 10 Лютого 2010 09:39
І з нагоди Великого посту наш владика пересяде зі свого розкішного і дорогого Крайслера на дешевшу, але зручну машину, теж придбану за кошти церковної громади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus