USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мисливці Волині вдалися до лісової плакатної агітації. ФОТО

17 Березня 2010 17:53
Мисливські організації Волині, Київщини та Львівщини відроджують забутий метод впливу на свідомість громадськості за посередництвом плакатної агітації.
Про це згадала не державна установа, а прості мисливці Київщини, Волині, мисливського видання «HuntihgUkraine», а також львівського клубу «Карпатське братство Діани» і Львівського благодійного фонду «Сокіл».
Першим кроком у цій благородній справі стало сприяння видання власним коштом прихильників полювання яскравого плакату, що покликаний зменшити чисельність підпалів сухої трави у весняний період.

Плакат не треба довго читати, його легко зрозуміти. Він завжди привертає до себе увагу. Мова пропагандистського природоохоронного плакату проста та зрозуміла всім.
На думку мисливців, плакатна пропаганда є необхідним елементом у складанні цілісної картини напрямків агітаційної роботи на території області. Адже наочна агітація є своєрідним дзеркалом ідеології воюючих за примноження природного багатства наших мисливських угідь, відображенням основних тенденцій та мотивів у цій справі.
Нині мисливці-волонтери займаються безкоштовним розповсюдженням плакатів у селах області і зустрічають підтримку й допомогу в цій добрій справі від місцевих мисливців, - пише «Ловецтво України».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus