USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«На бронежилети» почали збирати шахраї

8 Липня 2014 10:04
На болючій проблемі військових – нестачі бронежилетів - почали спекулювати шахраї. Так, у Нововолинську помітили групу негідників, які ходили по домівках і офісах і збирали гроші нібито на бронежилети бійцям. Про це повідомляє «Нововолинський інформаційний портал».

«Тільки-но надійшла інформація від Жовтневої селищної ради: невідомі збирають на бронежилети тим хлопцям, яким ми вручили "броню" ще позаминулого тижня! Кому - війна, а кому - матінка рідна! Інформація достовірна: спритники побували в перукарні, ходили по самозабудові... Довірливі люди кажуть, що гроші здали, а от кому - пояснити не можуть!», - йдеться у повідомленні.

Застерігаємо: передавайте гроші на амуніцію тільки тим людям, яким довіряєте! В місті Нововолинську та селищі Жовтневому офіційно збирають кошти волонтери МГО "Молодіжна ініціатива". Є також підприємці-волонтери, збирають для своїх дітей батьки. У всіх волонтерів МГО "Молодіжна ініціатива" є відповідне посвідчення з печаткою та підписом голови! Усі надходження публікуютьсяу звіті, використання коштів відображається тільки тоді, коли бронежилет доставлено солдатові. Організація звітує тільки про ті кошти, які передані її волонтерам.

Передавайте кошти тільки тим людям, яким довіряєте, або батькам солдатів. Звісно, окремі випадки шахрайства - не привід звинувачувати всіх волонтерів у крадіжці коштів. Будьте пильними!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Щасти Показати IP 8 Липня 2014 10:11
Шана волонтерам! А, насправді, дуже багато волонтерів - це і є СПРАВЖНІ шахраї!
Не шахрай Показати IP 8 Липня 2014 21:15
Помітили групу негідників.Телефона в помітивших нема.Сфотографувати і подзвонити на 102 не вміють.В тундрі чукчі розумніші.Лохотрон ще живий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus