USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На кордоні з Волинню - новий польський командир

10 Жовтня 2014 17:33
Слідом за зміною керівництва Луцького прикордонного загону «свіжу кров» улито в Надбужанський відділ Прикордонної варти Республіки Польща.

Про це повідомляє «Волинська газета».

Тиждень тому відбулося призначення полковника Вальдемара Скарбека на посаду начальника Надбужанського відділу Прикордонної варти Республіки Польща, який опікується з боку сусідньої держави ділянкою українсько-польського кордону на відтинку, що межує з Волинню, зокрема, у пунктах пропуску «Зосін-Устилуг» і «Дорогуск-Ягодин». Як повідомив сам полковник, раніше він служив у Перемишлі. Його попередники – генерал бригади Ярослав Фрончик та його заступник Яцек Гартман – отримали призначення у Варшаву та на польсько-словацький кордон відповідно.

Щодо Луцького прикордонного загону, то його попередній начальник Олександр Білюк узагалі звільнений з лав Державної прикордонної служби, і за деякою інформацією, перебуває під слідством. Натомість новим командиром волинських «зелених беретів» призначено полковника Ігоря Бурдейного.

На фото Сергія ЦЮРИЦЯ: новий керівник Надбужанського відділу прикордонної варти РП полковник Вальдемар Скарбек спілкується з головним редактором «Волинської газети» Володимиром Данилюком.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
666 Показати IP 11 Жовтня 2014 05:23
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus