USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Волині через недогляд загинуло 11-місячне немовля

5 Січня 2015 19:33
Загибель 11-місячного немовляти зафіксували у святкові дні у Володимирі-Волинському. Про це повідомляє «БУГ» з посиланням на пре-службу МВ УМВС України у Володимирі-Волинському.

Смерть дитини сталася через недогляд матері – маля захлинулося рвотними масами. На даний момент працівниками міліції проводиться розслідування даного факту.

Щодо вихідних днів, то, зі слів працівника відділу зв’язків із громадськістю Аліни Матусевич, новорічна ніч пройшла на диво спокійно.

Місквідділок в древньому місті почав готуватися до новорічно-різдвяних свят ще за 14 днів до їх настання. Правоохоронці працюють у посиленому режимі – з 08.00 до 20.00 щодня. 31 грудня на вулицях міста чергувало 40 міліціонерів.

Всього особовий склад МВ нараховує 100 працівників. Кожен день на патрулювання вулиць виходить

50% штату.

Бійок, крадіжок та угонів у новорічну ніч зафіксовано не було.

Правоохоронці міського відділку, які повернулися із зони АТО на даний момент приступили до виконання своїх обов’язків, розповіла пані Матусевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus