USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

На Волині затримують ремонт садочку

19 Жовтня 2016 19:49
Через невідповідність назви об’єкту в технічній документації затримується ремонт садочку-ясел №14 міста Ковеля, хоча кошти на ремонт вже виділили.

Про це стало відомо під час кущової наради голови ОДА щодо узгодженого вирішення проблемних питань реалізації інвестиційних проектів у одномандатному виборчому окрузі № 21 сьогодні, 19 жовтня.

Як повідомила начальник управління капітального будівництва Волинської ОДА Лілія Павлова, на садочок-ясла № 14 міста Ковеля передбачили 1,5 мільйона гривень для його ремонту. Проте, «зміна назви об’єкту» затримує освоєння коштів.
На запитання про те, з чим пов’язана така затримка, заступник ковельського міського голови Андрій Товстига відповісти не зміг. За нього це зробив заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук, який зазначив, що в проектній документації на об’єкт вказане ім’я, яке відрізняється від реального.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2016 22:40
Надумана проблема... Робоче питання!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus