USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині не святкуватимуть річницю виведення військ з Афганістану

9 Лютого 2015 22:45
Через агресію Росії на сході нашої держави афганці Волині відмовилися від святкування 26-ої річниці виведення військ з Афганістану. Натомість планується проведенням мітингу-реквієму в пам’ять загиблих учасників бойових дій на території інших держав та бійців, полеглих в зоні проведення АТО.

Про це інформує ВОДТРК.

Волинська обласна організація Української Спілки ветеранів Афганістану повідомляє: “У зв’язку з агресією Росії на сході України, участю великої кількості ветеранів війни в Афганістані в захисті суверенітету та цілісності нашої держави, правління Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану прийняло рішення про відмову святкування 26-ої річниці виведення військ з Афганістану.

Відзначення обмежити проведенням мітингу-реквієму в пам’ять загиблих учасників бойових дій на території інших держав та бійців, полеглих в зоні проведення АТО.”

Мітинг-реквієм відбудеться 15 лютого о 12-ій годині на Меморіалі Слави Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus