USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські афганці вдруге звернулися до владців щодо збереження життя волинян

6 Березня 2015 17:17
Група бійців Афганської штурмової роти повторно звернулись до очільників Волинської області – адже на перше звернення, зроблене понад місяць тому, начальство не відреагувало.

Йдеться про мобілізаційна питання, запобігання російському тероризму та початкової загальної військової підготовки, а, значить, про життя волинян, - повідомляє «Четверта влада».

Нагадаємо, 29 січня 2015 року група бійців Афганської штурмової роти, перебуваючи у відрядженні у Волинській області звернулась до Голови Волинської обласної ради та Голови Волинської обласної державної адміністрації з низкою пропозицій, що стосуються питань мобілізації, запобігання російському тероризму в області та початкової загальної військової підготовки.

ЧИТАТИ ДЕТАЛІ Й ТЕКСТ ЗВЕРНЕННЯ

Пропозиції дали люди, які мають значний військовий досвід, які тривалий час перебувають в зоні бойових дій, які знають, чим забезпечується перемога, а що спричиняє поразки та втрати.

Минув місяць. Ні змін, ні публічних обіцянок. Як підтвердження повідомлення на сайті Інформаційного агентство Волинські Новини від 28 лютого 2015 року «Бійці «Волині» відправляються на схід з повним «нулем»?

Довідавшись про відсутність реагування на звернення, 22 бійці, разом з командиром Афганської штурмової роти вдруге звернулись до очільників Волинської області з тими ж самими пропозиціями.

Поки що це пропозиції, але не за горами час, коли пропозиції перейдуть в законні вимоги. Бо йдеться не про задоволення їх власних інтересів, а про збереження життя, в даному випадку, волинян.

Яких ще треба зазнати втрат, скільки ще треба поховати волинян, щоб обласне начальство почало виконувати рекомендації тих, хто насправді розуміється на військових справах?

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
нострадамус Показати IP 6 Березня 2015 20:36
бери шинель-иди домой...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus