USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині збили велосипедистку: розшукують водія

12 Вересня 2014 12:25
Автопригода трапилася на дорозі між селами Липне – Холоневичі Ківерцівського району.

Невстановлений водій, керуючи мотоциклом, допустив наїзд на велосипедиста – 49-річну мешканку району. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Внаслідок ДТП жінка із тілесними ушкодження потрапила у лікарню.

Подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці здійснюють заходи, спрямовані на встановлення винуватця дорожньо-транспортної пригоди.

Шановні волиняни! Якщо ви стали свідком ДТП або маєте інформацію з цього приводу, правоохоронці просять повідомити за телефоном 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
журналіст з Холопич Показати IP 12 Вересня 2014 16:57
У Ківерцівському районі немає села Холопичі. Є Холоневичі, Хорлупи. А село Холопичі знаходиться по магістралі Луцьк - Володимир-Волинський за 42 км від Луцька з правої сторони за рухом. ***
Адміністратор до журналіст з Холопич Показати IP 12 Вересня 2014 17:42
дякуємо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus