USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

На агроліси Волині дали мільйон

1 Жовтня 2010 09:11
Агропромислові лісопідприємства Волинської області отримали майже один мільйон гривень з державного бюджету.
Сьогодні із 10 спеціалізованих агропромислових лісопідприємств області вже 7 належать до системи органів управління Мінагрополітики України. Кошти, надані державою, призначені для проведення лісогосподарських заходів. До кінця року надійде ще понад 3,5 мільйона гривень. Про це повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.
Видатки на фінансування заходів з охорони, захисту і відтворення у лісах державної власності здійснюються за рахунок державного бюджету, що зменшує навантаження на обласний бюджет.
Протягом третього кварталу створено три нові державні спеціалізовані лісогосподарські агропромислові підприємства: «Рожищеагроліс», «Локачіагроліс» та «Турійськагроліс», які в числі інших отримали державне бюджетне фінансування.
Ці підприємства вже здійснили оплату робіт з видачі державних актів на право постійного користування землями лісового фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
локачинець Показати IP 1 Жовтня 2010 12:28
Що, а на віддерибанені Загревою ліси не дали ні чорта? Молодець Загревчик, додеребанюй свої мисливські угіддя. Приїзджай до нас, хоч у очі тобі поплюємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus