USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Любомльщині снігові завали паралізують роботу установ

6 Грудня 2010 13:28
У зв'язку із погіршенням погодних умов та випаданням значної кількості снігу в Любомльському районі виникла складна ситуація з своєчасним проведенням снігоочисних робіт, пов'язана з недостатньою кількістю техніки.
Про це йшлося під час засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій , яке провів голова РДА Олександр Дзядук, повідомляє сайт Любомльської райдержадміністрації.
Зафіксовано випадки зриву рейсів пасажирського транспорту, несвоєчасного довезення учнів до навчальних закладів у населених пунктах, доставки хліба, медикаментів, пошти.
Великі снігові замети у свою чергу створюють загрозу несвоєчасному доїзду спеціальної техніки РВ ГУ МНС України в області та місцевих пожежних команд у випадку виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій, швидкої медичної допомоги, аварійних бригад філій ВАТ «Укртелекому» та ВАТ «Волиньобленерго».
Неможливий доїзд до пожежних гідрантів, розташованих на території міста. Так, станом на 4 грудня 2010 року на проведенні снігоочисних робіт працювало 9 одиниць техніки філії «Любомльський автодор» та КП «Наше місто».
У зв'язку з цим комісія вирішила залучити до очищення вулиць і доріг техніку лісогосподарських підприємств району, ТзОв «Будівельник», окремих підприємців. Керівництву КВКП «Любомльводоканал» доручено терміново розчистити під'їзні шляхи до пожежних гідрантів міста.
Натомість енергетикам належить звернутися до місцевих голів, керівників лісогосподарських підприємств щодо надання допомоги при розчистці ліній електромереж від гілля дерев.
Також учасники засідання затвердили склад оперативного штабу з координації дій під час проведення заходів з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій, пов'язаних зі складними метеорологічними явищами.
Очолює штаб заступник голови райдержадміністрації Василь Криницький. До його складу входять також представники районної і міської рад, інших районних структур.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus