USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На сільській дорозі не розминулися мотоцикли

4 Травня 2010 09:47
Упродовж вихідних на автошляхах Волині трапилося чотири аварії, через неуважність водіїв та пішоходів постраждало п’ятеро людей.

Як інформує прес-служба обласного УМВС , у суботу опівдні в Берестечку на вулиці Незалежності 30-річний житель села Волиця Лобачівська за кермом «Жилугі» ВАЗ-21063 скоїв наїзд на 57-річну Варвару. Пенсіонерка тихо-мирно переходила дорогу. Щоправда, поза пішохідною «зеброю». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінку з тілесними ушкодженнями госпіталізовано в центральну районну лікарню.

Тієї ж доби, але вже о другій годині ночі на вулиці села Кукли Маневицького району двоє мотоциклістів улаштували перегони селом. Змагалися ІЖ та «Мінськ».

Керуючи мотоциклом ІЖ 23-річний Андрій із Куклів зіткнувся з мотоциклом «Мінськ», яким рулив 27-річний Юрій із міста Кузнецовськ на Рівненщині.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди хлопців із тілесними ушкодженнями госпіталізовано в центральну районну лікарню. Примітно, що обоє водіїв не мали реєстраційних документів на мотоцикли.

На автодорозі Луцьк-Маневичі біля повороту на село Муравище близько 9-ї ранку 41-річний лучанин Володимир, керуючи автомобілем «Чері-Амулет», скоїв наїзд на 73-річного велосипедиста Євгена із Ківерців. Унаслідок аварії велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди. Обставини пригоди з’ясовує міліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus