USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На слизькій дорозі загинув пішохід, іще одного скалічили

21 Грудня 2009 10:33


Через сильну ожеледицю на автошляхах Волині іномарки збили двох пішоходів. Водії не помітили в темені чоловіка та школярку, які йшли узбіччям дороги.
Близько 10-ї години вечора поблизу села Старі Кошари Ковельського району мікроавтобус «Фолькваген-транспортер» збив на трасі 39-річного мешканця села. 43-річний водій в темені одразу не побачив пішохода. Коли ж помітив чоловіка – не зміг вчасно загальмувати на слизькому асфальті. Машина на швидкості зачепила селянина, який лише нещодавно переїхав жити до Старих Кошар із білоруського міста Брест.
 
Удар був такої сили, що потерпілий загинув через численні травми.
 
На святого Миколая сталася ще одна автопригода на дорозі через село Лудин Володимир-Волинського району. О 19-й годині 26-річний водій із Лудина, керуючи автомобілем «Фіат-скудо» наїхав на 13-річну Мирославу із сусіднього села Іванів. Після зіткнення школярку госпіталізували до Ново волинської міської лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus