USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На відтанцьовані гроші у райцентрі збудують дитячий майданчик

11 Березня 2010 11:38
 
У волинському місті Ківерці пройшов танцювальний благодійний марафон.
У конкурсній шоу-програмі свою творчу майстерність продемонстрували кращі сольні пари та хореографічні колективи, на які так багатий район. Про це повідомили у Ківерцівській райдержадміністрації.
У семи номінаціях представлено українські народні та сучасні танці, латиноамериканська програма, танці народів світу і, звичайно, ж вічний і нестаріючий вальс. У двогодинному дійстві свої хореографічні композиції представили студія танцю «Мега-Денс, зразковий театр танцю «Зорецвіт», що працюють при ЦДЮТ, хореографічні ансамблі «Мрія» та «Браво» (РБК). Танцювальні пари Марти Іващенко та Руслана Горохоля, Людмили Муравчук та Володимира Максимчука, Ірини Холявінської та Юрія Сухарєва, Ольги Мельничук і Віктор Мартинюка дарували глядачам районного будинку культури свої імпровізації.
Шоу-програма, організована відділом у справах, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації спільно з міською радою, –  благодійна. Танцювальне дійство відбулось на підтримку соціально-громадського проекту побудови ігрового дитячого майданчика. Як і в попередніх благодійних заходах, зібрані кошти в сумі дві з половиною тисячі гривень підуть на побудову ігрового дитячого майданчика в міському парку в райцентрі.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Leser Показати IP 11 Березня 2010 18:59
Шкода, що реклами практично не було - відвідав би захід з великим задоволенням.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus