USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волинь досі не надійшли бланки паспортів

27 Листопада 2009 15:14

Незважаючи на запевнення Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка, Волинська область досі не отримала бланків паспортів.
Як стало відомо з компетентних джерел, останні два тижні у Волинській області особливо відчутно постала проблема нестачі бланків паспортів громадянина України. Проте ця проблема не регіональна, а всеукраїнського масштабу. У інтерв’ю 12 листопада Юрій Луценко пообіцяв найближчим часом забезпечити українські паспортні столи бланками, втім, на Волинь  вони й досі не доїхали.
«Ми чекаємо з дня на день. Поки що бланків немає, хоча нас запевнили, що вже їх відправили. Нещодавно поступили  дитячі паспорти. Не  виключено, що вже завтра отримаємо інші бланки», - повідомили  в УГІРФО ГУ МВС Волинської області.
У Волинському ГУ МВС коментувати цю ситуацію керівництво відмовилось і переадресувало до центру зв’язків з громадськістю. Втім, керівництва ЦГЗ вже другу добу немає на робочому місці, кажуть, учора було у відрядженні, сьогодні – на нараді.
На жаль, в ГУ МВС Волинської області наразі не оперують даними про те, скільки громадян сьогодні чекають на видачу паспорта. Кажуть, що статистичні дані знаходяться безпосередньо у міськрайвідділах. Тут і замикається магічне коло: без команди «зверху» паспортна служба міста Луцька не має права надавати будь-які дані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 27 Листопада 2009 16:45
Насправді, ви дещо наплутали з абревіатурами!!! Під час підготовки матеріалу варто детальніше перевіряти такі речі. :)
seal Показати IP 27 Листопада 2009 20:34
Скільки пам'ятаю у МВС завжди чомусь проблеми з паспортами. То із внутрішніми, то із закордонними. Скажіть будь-ласка, як молода людина, яка вперше отримує свій головний документ, може поважати свою державу, якщо з боку держави виявляється повна до неї неповага. Хай у таких здавалося б дрібничках. Але дрібничка до дрібнички - дивись уже й великі проблеми почалися.
Юка Показати IP 27 Листопада 2009 23:43
шкода молодих людей, бо для них це ціла подія - отримати офіційну перепустку у доросле життя. а тут, лажа, держава як завжди, тормозить :(
OrestN Показати IP 29 Листопада 2009 18:41
щоб ця проблема втратила ажиотаж -- потрібно cурово штрафувати і позбавляти укр. громадянства тих, хто володіє іншим іноземним громадянством. тоді зразу ж Верховна Рада спорожніє, депутати якої володіють якщо не російським то ізраїльським паспортом! _________________________________________ РИБА ГНИЄ З ГОЛОВИ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus