USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині даішники взялися за маршрутки

22 Жовтня 2010 14:39
Інспектори ДАІ на Волині перевіряють готовність автоперевізників до осінньо-зимового періоду, дотримання правил дорожнього руху та перевезення пасажирів.
Відбувається це у рамках операції «Перевізник-2010», повідомляє ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Найбільшу увагу працівники ДАІ приділяють водіям маршрутних таксі. Останнім часом значно побільшало ДТП саме з їх вини.
Нерідко водії нехтують життям пасажирів, не задумуючись про фатальні наслідки.
Так 22 жовтня лише за двадцять хвилин патрулювання автоінспектори виявили трьох водіїв-перевізників, транспортні засоби яких були у несправному стані.
Старший державтоінспектор відділу ДАІ міста Луцька майор міліції Віктор Бандура зауважив, що на сьогодні питання перевірки стану транспорту-перевізника є досить актуальним. «Ми докладаємо максимум зусиль, аби попередити різного роду дорожньо-транспортні пригоди на дорогах, і тим самим вберегти водіїв та пасажирів від летальних наслідків», - каже Бандура.
«У першу чергу нас цікавить стан транспорту, безпека перевезення пасажирів, перевантаження салону, технічна комплектація та основне – стан здоров’я самого водія. Адже, трапляються непоодинокі випадки, коли водії пасажирських автотранспортів знаходяться не у досить «приємному» стані для роботи», – додав він.
Начальник сектору моніторингу, юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України у Волинській області Віктор Главічка каже, що після трагедії в Марганці, де з вини водія рейсового автобуса померло 45 пасажирів, посилено перевіряються усі маршрутки області, а також дотримання правил дорожнього руху на залізничних переходах.
На сьогодні по області обліковано дві дорожньо-транспортні пригоди на переїздах. В одній з таких автопригод людина отримала тілесні ушкодження.
За дев’ять місяців зафіксовано 91 дорожньо-транспортна пригода за участю водіїв. А це значно менше у порівнянні з минулим роком.
Подібного роду профілактичні перевірки планують проводити систематично.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Пасажир Показати IP 22 Жовтня 2010 14:48
Між іншим, у договорі на перевезення є рядок, який звучить так - швидкість руху по маршруту - 40 км/год.
Ласковая Показати IP 22 Жовтня 2010 17:03
А вони ганяють як скажені, а потім гальмують різко. Я хожу на каблуках (шпильках), то декілька разів, думала, що або ноги поламаю, або вилечу в лобове скло.
TFA Показати IP 22 Жовтня 2010 18:38
Тролі рулять ;)
Пасажир Показати IP 22 Жовтня 2010 20:11
Оце правильно,давно пора було це зробити.
небайдужа Показати IP 22 Жовтня 2010 23:24
А хто контролює чистоту в маршрутках?Відповідь очевидна. Перевозять людей як худобу. Зроби проїзд хоч 5 гривень але Український менталітет---це фореве!!!Яка Європа коли повна ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus