USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині майже не залишилося бланків паспортів

15 Вересня 2010 12:48
Не всім волинянам, які розраховують найближчим часом отримати паспорт громадянина України, вдасться це зробити, оскільки в області, які і в Україні загалом, – дефіцит бланків паспортів.
«У нас залишилося близько 100 бланків, тоді як матеріалів сьогодні є майже на 3 тисячі паспортів, – розповів начальник управління у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб УМВС України у Волинській області Іван Бондар. – Але керівництво департаменту обіцяє до 20 вересня цю проблему вирішити».
Однак дефіцит бланків спостерігається не у всіх регіонах України. Наприклад, у Харківській і Дніпропетровській областях проблем немає за рахунок запасів, пише «Сегодня».
Тим часом у поліграфкомбінаті «Україна», який займається друком бланків паспортів, кажуть, що між Міністерством внутрішніх справ і комбінатом зараз немає договору. «Коли він і гроші з'являться, то ми почнемо друк бланків», – повідомив начальник режимного відділу поліграфкомбінату Олександр Коломійчук.
За словами головного радника глави МВС Костянтина Стогнія, договір буде найближчим часом.
«На бланки, які потрібно додрукувати, уже виділено 13 млн грн, за планами повинні зробити більш мільйона штук», – повідомили в управлінні паспортної роботи МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus