USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

На Волині почала роботу школа молодого держслужбовця

15 Жовтня 2010 15:39
У «Школі молодого державного службовця» – відбувся четвертий набір з часу її існування.
Цього року до навчання приступили 62 студенти-п’ятикурсники Волинського національного університету імені Лесі Українки, Луцького національного технічного університету, Волинського інституту імені Липинського, повідомляє Волинська ОДТРК.
«Ми відбирали тільки найкращих студентів», – сказав начальник управління державної служби Головдержслужби України в області Валентин Малиновський.
Навчання у «Школі молодого держслужбовця» відбуватиметься у два семестри і складатиметься з теоретичних і практичних занять з дисциплін «Державна служба і управління», «Місцеве самоврядування».
Після лекційних годин студенти стажуватимуться в органах влади і побувають на сесіях обласної ради. Ті, хто зарекомендує себе під час практики добросовісними і вмілими працівниками, увійдуть до кадрового резерву державних службовців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
держслужбовець Показати IP 16 Жовтня 2010 19:45
Який ідіот хоче йти на ту держслужбу? Особливо молодь яка немає стажу РОБОТИ, вони ж навіть 1000 грн зарплати не будуть отримувати, близько 900 грн, а в районних центрах ще менше. Зараз охоронець працює на зарплату 1500 грн. сутки працює чотири вдома. Ну її нафіг ту ДЕРЖСЛУЖБУ.
Dyssja Показати IP 18 Жовтня 2010 00:14
в мене знайомий ходив на такі курси, ходив ходив слухав вчив а толку намікнули мол поки на лапу нармально не даси ніде тебе дарагой пристроювати не будуть тай звязки булиб не лишні бо як немає звязків то попруть при першій можливості. Гарні курси.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus