USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині продовжили сезон полювання на хутрового звіра

31 Грудня 2009 16:42
Державний комітет лісового господарства зробив новорічний подарунок мисливцям - продовжив полювання на зайця-русака та лисицю. На Волині мисливський сезон триватиме до 17 січня включно.
Наказ про продовження полювання напередодні Нового року підписав начальник обласного управління лісомисливського господарства Богдан Колісник.  
«Президія Волинської обласної організації УТМР давно клопоталася про продовження терміну полювання. А тут ще й обласне управління ветеринарної медицини долучилося, аргументуючи це складною епізоотичною ситуацією зі сказом тварин», – зазначає начальник мисливського відділу облуправління лісомисливського господарства Руслан Люшук.
Саме лисиця сьогодні є основним джерелом розповсюдження сказу. Тому й з’явився цей новорічний наказ-подарунок. Лісоуправління зобов’язало всіх користувачів мисливських угідь забезпечити проведення ветеринарно-санітарної експертизи відстріляних тварин.
Як повідомляє прес-служба Волинського обласного лісомисливського управління, днем полювання, як і в попередні роки, обрано неділю. Мисливці зможуть скористатися разовими відстрільними картками або ж виданими користувачами мисливських угідь на сезон 2009–2010 року.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus