USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині штрафують мисливців-порушників

30 Листопада 2010 12:36
На Волині відбуваються природоохоронні рейди, у ході яких виявляють порушників правил полювання.
До складу рейдових груп входять працівники Державної екологічної інспекції у Волинській області, РМОП «Беркут» та дозвільної системи, повідомили в прес-службі Держекоінспекції.
За порушення правил полювання до адмінвідповідальності притягнуто 167 громадян на загальну суму 18295 гривень.
Під час рейду-перевірки затримано жителів села Старосілля Маневицького району О. Сачковського, М. Оксенюка, В. Терешка, які проводили незаконне полювання на території мисливських угідь ДП «Колківське ЛГ».
У порушників були відсутні відстрільні картки на право полювання на хутрову дичину.
Основні порушення, виявлені на Волині загалом, – відсутність контрольної картки обліку добутої дичини, відстрільної картки, документів на мисливських собак, відповідного запису в контрольній картці про вихід на полювання та відмітки про добування дичини, не дотримання мисливцями граничних меж мисливських угідь, на які виписана відстрільна картка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus