USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Спортшколі на Волині присвоїли ім’я колишнього директора

6 Жовтня 2010 10:44
Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі, що у Ковелі Волинської області, присвоєне ім'я її колишнього директора заслуженого працівника фізичної культури України Євгена Кондратовича.
Ініцатором стала нинішній директор закладу – майстер спорту СРСР, депутат міської ради Олена Клімашевська. На 78-й сесії Ковельської міської ради депутати підтримали таку пропозицію, інформує сайт Ковельської міськради.
Довідка. Будівництво спортивно-оздоровчого комплексу почалося1989 року з ініціативи голови Ковельської міської ради народних депутатів Євгена Поліщука. Євген Кондратович був безпосереднім керівником та учасником будівництва і став директором КДЮСШ з часу її відкриття у 1994 році.
Під час його керівництва вихованці школи досягли чималих результатів та змогли прославити місто у різних видах спорту.
З початком діяльності спортивного комплексу у Ковелі почав розвиватися і новий вид спорту – плавання. Окрім спортзалів, у школі працює два басейни.
Професійну кар’єру Євген Кондратович розпочав після звільнення з лав Радянської Армії – працював вчителем фізкультури середньої школи №2. І все своє життя присвятив спорту. У 1965 році призначений головою Комітету фізичної культури і спорту міськвиконкому, а також був директором міського спортивно-оздоровчого комплексу. Звання Заслуженого працівника фізичної культури України отримав 1997 року. Нагороджений нагрудним знаком «Відмінник освіти України» та медаллю Ветеран праці. У 2005-му пішов на заслужений відпочинок. З того часу директором школи призначено Олену Клімашевську.
Помер Євген Кондратович 6 серпня 2010 року у віці 73 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus