USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині відбувся православний форум. ФОТО

14 Вересня 2010 12:42
У чоловічому монастирі, що у селі Жидичин на Волині, відбувся православний молодіжний форум «Камо грядеши?».
У заході, що пройшов 10-12 вересня, взяли участь близько тридцяти юнаків і дівчат переважно з Луцька та Ківерецького деканату, повідомляє сайт Волинської єпархії УПК КП.
Молоді люди разом із духовенством пройшли хресним ходом до скиту Святого Духа, молилися на всенічній, прослухали кілька лекцій про православне розуміння сім’ї, принципи її заснування, а також про особливості чернечого подвигу. Вони мали змогу ознайомитися з життям Миколаївського монастиря. Увечері біля багаття таборяни знайомилися, спілкувались, отримували відповіді священнослужителів на наболілі питання. Про це розповів учасник форуму завідувач видавничого відділу єпархії «Ключі» Ігор Сацик.
Протягом трьох днів юнацтвом духовно опікувались, читали лекції о. Константин, насельник обителі ієромонах Макарій (Дядюсь), насельник Замкового монастиря Архангелів у Луцьку ієромонах Яків (Мільян), протоієреї Михайло Бучак, Віктор Михалевич, Андрій Ротченков, насельниця луцької обителі Святителя Василія Великого черниця Наталія (Кудрянська). До спілкування з молоддю долучилася намісниця Василівського монастиря ігуменя Анастасія (Заруденець).
Форум відбувся з благословення архієпископа Луцького і Волинського Михаїла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Exaboto Показати IP 14 Вересня 2010 20:24
«Камо грядеши?» - а що означає цей таємничий вислів??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus