USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На Волині відкрили Студентський центр зообізнесу. ФОТО

21 Січня 2011 09:18
В Рожищенському коледжі Львівського національного університету ветеринарної медицини імені Гжицького 20 січня презентували Студентський центр зообізнесу.

Про це повідомили у відділі інформації та зв’язків із ЗМІ Волинського обласного центру зайнятості

У «центрі зообізнесу» студенти можуть ознайомитися з паспортами навчальних закладів, підприємств, організацій та установ області, актуальними вакансіями, описами професій та техніки пошуку роботи. У центрі відвідувачі мають змогу переглянути «яскраві історії працевлаштування безробітних», інформаційні буклети та відео-матеріали про професії, - повідомили в обласному центрі зайнятості .

Директор Рожищенського коледжу Віктор Свистак зауважив, що якщо хоча б 5 із 100 студентів будуть працевлаштовані за сприяння Студентського центру зообізнесу, то це вже буде позитивний результат.

Як зауважили у Центрі зайнятості, сама по собі представлена до уваги студентів інформація, фахівці центру зообізнесу чи державної служби зайнятості - не гарантія отримання бажаної посади, а лише засіб до кінцевої мети – працевлаштування, професійної адаптації у трудовому колективі.
На фото: заступник голови Волинської облдержадміністрації Віталій Карпюк та директор Волинського обласного центру зайнятості Раїса Кучмук перерізають символічну стрічку під час відкритя Студентського центру зообізнесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus