USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Всеукраїнському фестивалі волинян похвалили за «Золотий голос». ФОТО

18 Вересня 2010 09:32
Команда зі Старої Вижівки, що на Волині, взяла участь у XVI Фестивалі дружин юних пожежників-рятівників, що відбувся у Херсонській області 3-13 вересня.
У конкурсах «Візитка», «Конкурс капітанів», «Домашнє завдання», «Безпечна прогулянка» волиняни показали хорошу вокальну майстерність і були відзначені за кращу літературно-музичну композицію. Також наші земляки перемогли у номінації «Стилістичне розмаїття» та вибороли золото у конкурсі «Спортивне орієнтування», а бронзу – у конкурсі «Кращий соціальний плакат». Волиняни здобули перемогу і в номінації «Золотий голос».
Голова журі – віце-президент Всесвітньої служби телебачення і радіомовлення України, член Національних спілок письменників та журналістів України Володимир Земляний – відзначив волинську команду юних пожежників за кращий стилістичний задум і оригінальне розкриття теми фестивалю.
Загалом за звання кращої команди у боротьбу вступили 27 команд з усіх куточків України, повідомили у прес-службі ГУ МНС України у Волинській області.
Фестиваль ДЮП Міністерство з питань надзвичайних ситуацій проводить спільно з Добровільним пожежним товариством для підвищення свідомого ставлення до правил пожежної безпеки у молодого покоління.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus