USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Над сайтом «Бандерштату» познущалися хакери

6 Серпня 2010 12:12
Інтернет-сторінка фестивалю альтернативної музики «Бандерштат» 5 серпня не працювала протягом 14 годин – такий сюрприз влаштували невідомі хакери, – стверджують в оргкомітеті фестивалю.

Кому заманулося зламати сайт бандерштатівці не знають, хоча впевнені, що це була заздалегідь спланована дія недоброзичливців.

«У нас немає часу думати, хто ці люди. Однак я не сумніваюся, що це наші ідейні опоненти, особливо зважаючи на те, як нам всіляко перешкоджали в організації фестивалю. Хоча не виключено, що то були просто якісь хакери-любителі», – коментує ситуацію арт-директор фесту Сергій Мартинюк.

Окрім того, невідомі «вирубили» і електронну сторінку обласного осередку партії «За Україну!», яку очолює голова оргкомітету фестивалю Ігор Гузь.

«Власне, сайт партії зламали першим. А вже потім перестав працювати сайт «Бандерштату». Це тривало із 4 ранку до 18 години 5 серпня. Ці сайти знаходяться на одному сервері, тому, знайшовши доступ до одного, неважко зламати і другий сайт. Хакер знаходить якесь недопрацювання і заповнює цю дірку вірусами, які й вирубають сайт», – пояснює Мартинюк.

У переддень хакерської атаки, 4 серпня, сайт «Бандерштату» відвідало 900 з лишком людей, розповіли в оргкомітеті фестивалю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Станіславський Показати IP 6 Серпня 2010 12:31
Не вірю! Пам"ятаю, як і Бондарю двері палили )))
РИМ Показати IP 6 Серпня 2010 12:44
упирі, кому треба важ сайт ? Хост провірте.
Тріша Показати IP 6 Серпня 2010 13:40
як дістали коментарі оцих різних станіславських та римів) смішні і недолугі. заздрізні жаби із своїх смердючих боліт.
slw Показати IP 6 Серпня 2010 14:16
Є підстави думати, що це таки справді цілеспрямована атака. З хостингом все нормально, кілька десятків сайтів, що знаходяться на тому ж сервері продовжували і продовжують успішно працювати. Чи то було зломано адмінську течку, чи то через баг хостингу було тупо знищено весь вміст "Бандерштату", в результаті чого "полетіла" вся інформація поновлень за осьанній тиждень. Вчора було змінено хостинг, але вже сьогодні сайт знову перестав працювати і судячи з симптомів в хід пішла важка артилерія - DDOS-атака. На момент цього коментаря сайт завалено.
користувач Інтернетом Показати IP 6 Серпня 2010 14:46
Кожен заробляє піар як вміє... Якщо за рік Національний альянс спромігся організувати лише фестиваль-попойку, то чому б не створити інформаційний привід коли його навіть і немає?
VSC Показати IP 6 Серпня 2010 15:12
Мдя, сайт лежит, доступа нет. Но, кто сказал, что это работа хакеров? Кому это нафиг надо? Скорее похоже на спланированную акцию организаторов.
мелян Показати IP 6 Серпня 2010 16:58
було б смішно , якби реально сайт лежав через те, що тут і там написали, що він лежить, і всі, хто хоче пересвідчитися, його тупо задавили.
ВВ Показати IP 6 Серпня 2010 18:51
Естессьно! Гузю потрібен піар - хід, атаки хакерів як раз підходять, змова проти фестивалю ... Завтра по потилиці у підворотні щіглика дадуть - буде замах! Всі на охорону Гузя та фестивалю! :) Клоуни!!!
луцьк Показати IP 6 Серпня 2010 19:16
ото дибіли розписалися... Ви не вірите в те що зламали сайт, ну то не вірте! Для чого писати всяку фігню і смердіти в коментарях? Заздрите організаторам? ну то відірвіть дупи від крісла і зробіть шось - самооцінка підвищиться...
Станіславський Показати IP 7 Серпня 2010 10:07
Це дебіли дописувачі про смердіння смердять і скавучать, що вони щось там багато зробили, та ви заткніть свою пельку, бо люди зробили більше, ніж ви і не розказуть казки про поламані сайти і підпалені двері. Знову претеся до влади, щоб як ваші ющенки похамити і подерибанити, а потім плакати, що от загарбали донецькі Україну.
ЛітРедактор Показати IP 7 Серпня 2010 15:33
Якщо бути об'єктивними, то Гузю та його поплічникам і справді дуже часто ввижаються провокації))Погоджуюся, це таки, напевно, PR. І, думаю, не варто людей обзивати дебілами за те, що вони висловили тут власні думки. Чому вони завжди мають бути вигідні тільки зазомбованим нацальянсівцям?!?
Man Показати IP 7 Серпня 2010 16:10
Клоуни ті бендерівці...
SysR Показати IP 7 Серпня 2010 22:35
Власникі вище перечмслених сайтів занадто багато про себе думають щоб хакери витрачали свій час на таку нісенітницю як сайт осередку партії і сайт фестивалю, якось не солідно виходить... Більше це схоже на фейк. Що ви зробите в першу чергу коли почуєте про завалений сайт, привально, спробуєте зайти на нього. А тут чудо -- він працює, візит зараховано. Так і накручують рейтинг сайту ну і реклама.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus