USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Напіврозвалена підсобка перетворилася на сучасний фінтес-центр

29 Січня 2010 16:14
Занедбане приміщення біля Ківерцівської дитячо-юнацької спортшколи, що свого часу служило спортсменам міста, з часом почало розвалюватися. Після капітального ремонту тут відкрився сучасний спорткомплекс.
Оскільки приміщення належить до міської власності, то мер міста Володимир Жгутов почав шукати місцевих підприємців, щоб допомогли відремонтувати будівлю. Розумів, що через кілька років воно зовсім  може розвалитися.
Допоміг ківерчанин депутат міської ради Сергій Гетманчук. Коли він перекрив дах та зробив сякий-такий ремонт, міський голова запропонував взяти в оренду та зробити щось таке, що служило б на користь громади міста, - повідомили у Ківерцівській райдержадміністрації.
І ось напередодні нового 2010 року було урочисто відкрито перший в місті сучасний приватний комплекс – фітнес-центр. До послуг мешканців міста тренажерна залу із новенькими тренажерами, різні види масажів, інфрачервона сауна, солярій. Тут проводяться групові заняття з аеробіки, айкідо та карате. Кваліфіковану допомогу та консультації надають інструктори та спеціально підготовлені спеціалісти. А на додачу – смачний фітнес-чай.
Міський голова тепер  надіється, що  ківерчани менше залишатимуть свої гроші в аптеках та лікарнях, а більше дбатимуть про своє здоров’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus