USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Навесні Прип’ять може затопити всю Волинь

18 Лютого 2011 16:42
За прогнозами Українського центру екологічних та водних проектів, цього року рівень води у Прип’яті буде найвищим за всю історію спостережень за рікою.
Про це, 18 лютого, під час прес-коференції в обласному гідрометеоцентрі повідомив співголова проекту «Моніторинг та прогнозування паводків у басейні річки Прип’ять» Олексій Ярошевич.
«Річка Прип’ять – не найбільша в Україні, але, наприклад, в її басейні помістилося б чотири таких країни, як Бельгія, - зазначив Ярошевич. - Тому потрібно розробити нову сучасну систему спостережень за рівнем води у цій річці, щоб мати можливість активно протидіяти паводкам у її басейні».
На підтвердження своїх слів науковець продемонстрував фото затоплених північних регіонів Волинської області та зауважив, що на водоймах ще навіть не розтанув лід, а приватні садиби та господарства вже стоять у воді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus