USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найкрутіший «Пєрєц» бешкетує у Ковелі. Йому всього рік

13 Січня 2010 14:03
Сьогодні святкує День народження волинське Інтернет-видання «Перець по-ковельськи» - нашим колегам «Перченяткам» виповнився рік.
 
Розпочинаючи цей проект, його ініціатори запропонували так званий «приперчений» стиль волинської інтернет-журналістики.
Інструменти реалізації цієї «активності» дописувачів «Перця…». стали гумор, сатира, сміх… Ці гострі «приперчені» страви на «Перці…» не всім припадають до душі, але радують несподіваністю та сміливою все ж Інтернет-видання є одним із популярним на Волині.
 
Для багатьох досі є загадкою вибір первинного «місця дислокації» «Перця по-ковельськи».
 
«Відкриємо таємницю: нам було цікаво стати своєрідним «ретранслятором» нестоличних (київських чи луцьких) проблем. Адже ми постійно маємо справу з тим, що високі стіни високих «столичних» кабінетів стоять на перешкоді можливості почути «нестоличну» більшість», - кажуть творці видання.
Редакція «Волинських новин» вітає колег із Днем народженням. Зичимо не втрачати Вашого «вогненно-перченого» запалу та вдачі. Нехай завжди буде перець у Ваших перечницях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus