USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нелегалку з «запаленням хитрощів» із пункту пропуску доставили в лікарню

11 Листопада 2009 13:21
Учора на Волині співробітники Держприкордонслужби затримали порушницю, яка намагалася перетнути кордон за чужими документами. Схоже, мандрівниця дуже хотіла виїхати з нашої країни – правоохоронцям вона намагалася нав’язати дві легенди про себе. Після невдалих спроб обману у жінки різко погіршився стан здоров’я. Про це інформують «Волинські новини».
Як повідомили у прес-службі Луцького прикордонного загону, пасажирку поїзда «Київ-Берлін» викрили під час оформлення у пункті пропуску «Ягодин». Вона пред’явила на контроль паспорт 21-річної громадянки Швеції, але наряд з перевірки документів запідозрив, що ці папери належать іншій особі. Це підтвердилося під час співбесіди із порушницею. Згодом мандрівниця назвалася громадянкою Сомалі, яка проживає у Швеції та поїздом приїхала в Україну на канікули з 34-річним громадянином цієї країни. Прикордонники з’ясували, що чоловік, якого порушниця назвала своїм супутником, дійсно в’їжджав у нашу державу, але не поїздом, а літаком.
Після провалу другої легенди мандрівниця відмовилася надавати правоохоронцям будь-які дані про себе. Вона почала настільки нервувати, що прикордонникам довелося викликати «швидку». Порушницю з діагнозом: гостра судинна недостатність доставили до лікарні міста Любомль, а коли стан її здоров’я покращав – відвезли у відділ прикордонної служби «Ягодин». Наразі проводяться заходи зі встановлення її особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Vetal Показати IP 11 Листопада 2009 13:51
Так втікти хотіла що аж погано стало)))
Куратор Показати IP 11 Листопада 2009 15:16
Щоб придумувати такі легенди треба мати поважну причину для виїзду з нашої країни. Може, вона від когось тікала? Життя своє рятувала?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus