USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нічний клуб «Чері» таки працюватиме до ранку

12 Листопада 2009 14:11
Луцький міський виконком пішов назустріч власнику нічного клубу «Чері», що на проспекті Волі, і дозволив поки що працювати до 4 години ранку. Проте суб’єкт господарювання має укласти договір із міліцією для підтримання правопорядку. Про це 12 листопада у коментарі «Волинським новинам» розповів директор департаменту підприємництва Олександр Козлюк.
Очільник департаменту підприємництва Олександр Козлюк розповів, що керманич «Чері» дав вичерпні пояснення членам виконкому і розповів, що значних порушень у самому закладі не виявлено. Це підтвердили результати перевірки санстанції. Додамо, що в проекті рішення, котре було запропоноване членам виконкому, йшлося про обмеження роботи нічного закладу «Чері» до 22 години. Така зміна у режимі роботи клубу була запропонована Луцьким відділом УМВС.
Також Козлюк нагадав про те, що мешканці навколишніх будинків були вкрай незадоволені роботою нічного клубу, зокрема, шумом і запахами, які чутно від нього.
У підсумку члени виконкому дозволили закладу працювати до 4 години ранку до 31 грудня 2009 року. Також «Чері» має укласти договір із державною службою охорони, себто міліцією. Зокрема, працівники мають мають контролювати порядок не лише в закладі, а й на прилеглій до «Чері» території.
Також Олександр Козлюк зауважує, що закриття закладу може призвести до того, що молодь, яка групується навколо закладу, знову «піде по дворах і під’їздах».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Roma Показати IP 12 Листопада 2009 14:13
..."що молодь, яка групується навколо закладу, знову «піде по дворах і під’їздах", цікаво а Чері хіба не ті самі двори і вулиці тільки за пристойні грошики.....
Лучанка Показати IP 12 Листопада 2009 14:20
цікаво кому належить цей нічний заклад? Можна писати скаргу до Тимошенко. Це ж підсудна справа, щоб працював такий заклад у період карантину. А наш мер це дозволяє. Чи часом не він є власником "Чері"?
дідо Показати IP 12 Листопада 2009 14:22
ну ї мєнтовська наглість...бізнеса платять податки з яких утримується міліція,а тепер ше додатково платити тре...подвійне оподаткування чи надавання комерційних послуг державними органами?...це звичайний чиновницький рекет...
Байдужий Показати IP 12 Листопада 2009 14:26
Щось сильно завуальовано. Власник Черрі, себто приміщення - пан Чернецький, а сам клуб, за інтимною інформацією, зараз перебуває в субаренді. То від кого інформація, хто апелював до міської влади - сам Олег Станіславович, чи дехто інший? Це одне. А інше, я розумію, що нічний клуб заважає звуком, но запахом? Навіщо люди, які мешкають у сусідніх будинках, виходять і нюхають?
Юка Показати IP 12 Листопада 2009 14:37
цікаво, у яку суму власникові "Чері" обійшовся той дозвіл... А молодь, яка совалася по дворах і під'їздах далі соватиметься, незалежно від того працює "Чері" чи ні.
Snap_x Показати IP 12 Листопада 2009 14:50
Вислів "Гроші рішають все" в даному випадку підтвердився на 100%...
Байдужий Показати IP 12 Листопада 2009 14:50
Щойно переглянув рейтинг якби коментаторів. Пане модератор, а що головне написати якусь дурницю, аби ляпнути, чи все-таки має бути у повідомленні якийсь зміст? То я за ніч ЮКУ всуну:)
Дмитро Тимощук Показати IP 12 Листопада 2009 14:52
ніхто і не сумнівався ))) Але мона ше на метро і золоті скосити бабла, там тож проблем хватає ))
Андрій Показати IP 12 Листопада 2009 15:52
до Байдужого: дурниці точно не проходять. Формально цей ваш коментар я б міг видалити - він не має стосунку до змісту новини. Коли цим зловживати - можемо й цілого користувача видалити. Проте відвертий флуд, коли ми видаляли по 10 коментарів за раз, уже припинився. Та зловживати банальними думками у коментарях все ж не раджу :-)
VSC Показати IP 12 Листопада 2009 16:52
Какие звуки, какие запахи????? Над Черри магазины, квартиры находятся в стороне. Милиция обнаглела вконец. Вместо того, чтобы по долгу службы обеспечивать порядок, они хатят за это бабло скосить.
Українець Показати IP 12 Листопада 2009 22:20
Козлюку бачте надали вичерпні пояснення.Пам"ятаю як цей керовнік розганяв на "старому"базарі тьоток які торгують можливо і в недуже дозволеному місці,але надавали пояснення,що треба якось жити,заробляти копійку для сім"ї.То Козлюк розпинався,що торгувати не дасть поки він буде керувати.Отака правда,з бідного душу витрусить а тому хто з баблом буде лизати.Козлюк він і в африці Козлюк.
Дядечко Показати IP 13 Листопада 2009 09:47
Древні були праві: шукайте кому це вигідно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus