USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До котрої працюватиме бар, куди часто викликають патрульних

3 Лютого 2016 10:50
Бар «Колізей» працюватиме до 3:00. Якщо підприємець не наведе там ладу з громадським порядком на території, це рішення переглянуть.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 3 лютого.

Так, підприємець Ярослав Мар’юк попросив встановити режим роботи кафе-бару «Колізей» 23:00 до 05:00 години.

Однак, інспектори патрульної поліції, які прийшли на засідання міськвиконкому, розповіли, що в нічний час цей заклад – один з «клієнтів» постійних викликів. Систематично на лінію «102» дзвонять лучани про те, що там відбуваються масові бійки, порушується громадський спокій, відбувається хуліганство.

Член міськвиконкому, заступник міського голови запропонував спершу встановити режим роботи закладу до 2^00. «До 2 ночі достатньо лучанам часу, аби розважитись. Якщо не наведе підприємець там лад – переглянемо рішення», – зауважив він.

Однак, начальник Луцького відділу поліції Ігор Муковоз запропонував встановити режим роботи закладу до 3:00, бо «робота до 2:00 закладів такого типу – неефективна».

Цікаво, що свого часу Ігор Муковоз розповідав, що у правоохоронців були три кримінальні провадження щодо грабежу, які починалися саме в цьому закладі. У грудні 2014 року він просив у членів виконкому обмежити режим роботи закладу до 22:00, що, з його слів, рівноцінне закриттю диско-бару, адже о цій годині там відвідувачів практично немає, перші відвідувачі приходять о 23:00. Він поставив під сумнів те, чи потрібен подібний заклад місту.

На це начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк зауважував, що заклад має укладену додаткову угоду із міліцією і «там чергує «Беркут»». Зі слів Ігоря Муковоза, залучення правоохоронців все одно не вирішує ситуацію. Однак, ці словесні баталії відбувалися у 2014 році, тоді закладу встановили режим роботи у 2015 році до 3:00. Аналогічне рішення члени виконкому прийняли сьогодні і на 2016 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
13 Показати IP 3 Лютого 2016 11:24
знести грейдером цю багадєльню потрібно!!!
Анонім Показати IP 3 Лютого 2016 12:08
Там одне бандитство, Непотрібне це кодло,яке приносить шкоду нашим лучанам і споює людей.де тутувуються криміналітете,однф непотрібі.Його закрити потрібно, а не продовжувати до 5 год.Люди у вас є діти, ото як там прибють, тоді закриєте.У нас к,як грім не бахне,тоді схаменуться
111 Показати IP 3 Лютого 2016 13:09
Якщо позакривати "Колізей", "Наталку", "Техас", від цього спокійніше в місті не стане. Всесь контингент, який там постійно "відпочиває" буде сидіти і пити у наших дворах. Дитину яку мали прибити в колізеї, прибють на вулиці, і таких буде набагато більше. Такі заклади служать своєрідними резерваціями, де охорона більш-менш підтримує порядок. Хто не догуляв своє до 3-00 все рівно догуляє, але в дворі чи на вулиці, а коли було до 5-00 то до того часу або саме втомиться, або горілка втомить.
Лучанка Показати IP 3 Лютого 2016 14:00
Буйних потібно відправляти на війну-нехай там показують свою силу. Як у військоматі- товсі хворі, а по нічних барах гуляти-богатирі!
ххх Показати IP 3 Лютого 2016 15:41
той муховоз нехай не переймається рентабельністю таких закладів,а слідкує за порядком в місті,чи може він з того кормиться?
Серж Показати IP 3 Лютого 2016 23:31
Шайба, місцевий рагульник. Ще на Соборності є Меркурій елітний заклад районних паханів і капітанів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus