USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ніфонт проводить «радіо-лікбез» із чернецтва. Фото

21 Червня 2010 11:20
На радіостанції «Луцьк» Волинської обласної телерадіокомпанії в щотижневій радіопрограмі «Духовні орієнтири» митрополит Луцький і Волинський Ніфонт у прямому ефірі роз’яснює слухачам основи православного чернецтва.

Про це інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ.

«Основний контингент слухачів – молодь, на яких і спрямовані відповіді священнослужителя. Слід зауважити, що в програми з’явилася чимала аудиторія, про що свідчить кількість дзвінків під час прямого ефіру», - кажуть у прес-службі.

Співавтори православного медіа проекту - голова інформаційно-просвітницького відділу та прес-служби єпархії протоієрей Валентин Марчук та редактор радіо «Луцьк» Юрій Кльоц. Зазвичай, священик і ведучий в прямому ефірі відповідають на запитання радіослухачів. Однак цього разу, окрім відповідей, слухачі дізналися про монашество в Україні.

Владика пообіцяв слухачам і наступного четверга продовжити розповідь про чернецтво. І запевнив, що за можливості буде щочетверга спілкуватися з мирянами за посередництвом радіо.

«Чим корисні такі програми? Насамперед, через те, що слухачі можуть особисто поставити запитання владиці Ніфонту. Митрополиту були адресовані життєві запитання, які показують, як прагнуть люди простого та доступного духовного спілкування», - зазначили в прес-службі єпархії.

До слова, радіопередача «Духовні орієнтири» з’явилася на місцевому радіо «Луцьк» торік у липні з благословення Ніфонта.

Приблизно тоді ж у телевізійному просторі Волині на телеканалі «Аверс» уперше вийшла ще одна православна телепередача - «Благодатна купель».

Раніше лише на волинському телебаченні виходив тележурнал «Дзвони Волині», котрий за сім років свого існування зібрав чимале коло глядачів.

Також на Волинському радіо започатковано духовну передачу «Православне слово».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus