USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нововолинські депутати заступилися за Сапожнікова

4 Лютого 2010 13:31
Депутатський корпус Нововолинської міської ради оприлюднили колективну заяву щодо, на їхню думку, наклепів на міського голову Віктора Сапожнікова.
Офіційну заяву за підписом секретаря ради Володимира  Рожелюка надрукували на сайті міськради. Наводимо повний текст документу.  
«Аналізуючи публікації на сайтах окремих Інтернет-видань, які спрямовані на зневаження особи міського голови Віктора Сапожнікова (звинувачення в отриманні хабара за землю з усіма його наслідками) стверджуємо, що вони є замовними матеріалами до виборів Президента України та виборів у місцеві ради.
Ініціаторами вважаємо представників обласної та міської організацій Партії регіонів, які, насамперед, розгорнули боротьбу за крісло мера в Нововолинську. Безперечно, що за ними «виглядають вуха» й інших, котрі бачать себе у кріслі міського голови.
Викликає занепокоєння, що зачіпаються імена народних депутатів Верховної Ради України від фракції БЮТ Віктора Олійника та Євгенія Кирильчука. Мабуть, не виконавши у виборах першого туру Президента України обіцяний відсоток голосів за Партію регіонів по Нововолинську, знайшли стрілочника в особі міського голови, який ніби-то за словами лідера волинських регіоналів Олександра Башкаленка «дає голоси за Юлію Тимошенко по Нововолинську». Тим самим поширюючи чутки щодо затримання Віктора Сапожнікова за хабар та «заминання» справи Луценком і Турчиновим.
У брудних публікаціях використовується неправдива інформація. Стверджуємо, що упродовж п\'ятниці - неділі міський голова за межі міста не виїжджав, а займався конкретними справами на робочому місці. Окрім цього брав участь у заходах, які відбувалися у Нововолинську. Це можуть підтвердити сотні людей, які побували у нього на прийомі, з якими проводив наради і перед якими він виступав на сцені Палацу культури (22 січня і 23 січня). А у понеділок його робочий тиждень знову розпочався із звичних робочих справ. Ніяких дзвінків до нього також не було.
Хочемо наголосити, що земля в Нововолинську вже рік як не продається і не планується продаватися. Так, що, панове «писаки», ви не добре володієте ситуацією у місті , а зневажаєте міського голову, бо, мабуть, багато хто з вас бачить себе у його кріслі. А чи зумієте потягнути нелегкого воза, якого хочемо нагадати, взяв на себе Віктор Сапожніков ще у 1996 році?
Адже саме у ці важкі для міста 90-і роки говорили, що на посаду міського голови розумний не піде, а дурному нема що там робити. Але сталося так, що сьогодні, мабуть, завдячуючи саме Сапожнікову, ми маємо на Волині таке промислове місто, про яке знають не тільки в Україні, але й у Європі.
Саме під його керівництвом другий рік поспіль у такі нелегкі часи підприємства Нововолинська виробляють та реалізовують продукції на загальну суму понад 1 мільярд 100 мільйонів гривень, що в перерахунку на одного жителя більше, ніж у Луцьку, Ковелі та Вол.-Волинському разом взятих. Це дозволяє виконувати і перевиконувати бюджет міста. Нововолинськ успішно конкурує з іншими містами Волині по такому показнику як інвестиції. За іноземними інвестиціями в розрахунку на одного мешканця ми в чотири рази перевищили середньообласний показник.
Віктору Сапожнікову нема за що виправдовуватися. Він до таких випадів суперників у боротьбі за крісло готовий, адже працював і буде працювати для громади Нововолинська та селища, які є його виборцями . Зрадити їх він не зможе за будь-яких обставин, бо в нього є, насамперед , честь і совість, яких, на жаль, немає в тих, хто своїм знаряддям обрав брудні технології.
За дорученням групи депутатів/секретар ради, перший заступник міського голови В. Рожелюк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Iryna Kusha Показати IP 4 Лютого 2010 14:57
Не "у його кріслі", а у кріслі міського голови (7 абзац). А Рожелюк "перший" чи "перший" заступник міського голови. Тільки в одного Сапожнікова серед міських голів Волині є два перших заступники... Ну, ще в Циркуна (ДПА) три (!!!) перших заступника.
Нововолинськ Показати IP 4 Лютого 2010 15:44
"Хочемо наголосити, що земля в Нововолинську вже рік як не продається і не планується продаватися. Так, що, панове "писаки", ви не добре володієте ситуацією у місті... " - кажуть славні нововолинські "депутати", за яких оптом підписався Рожелюк. До "писак" не належу, але посадові особи Нововолинської міськради мають відповідати за брехню. Одне з рішень міськради "Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення" від 25 грудня 2009 р. № 35/13. А комунальна власність та земля "дерибаниться" депутатами, міським головою та їх родичами (найбільше) майже на кожній сесії. Так хто ж з депутатів підписався під зверненням?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus