USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Облрада хоче забити 2 мільйони гривень на сільські «жеки»

5 Лютого 2010 13:14
 
На реалізацію завдань Програми реформування та розвитку ЖКГ на селі при формуванні обласного бюджету планується передбачити кошти у сумі не менше 2 мільйонів гривень.
Таке рішення ухвалила постійна комісія облради з питань місцевого самоврядування населення, розвитку територій, регуляторної політики та соціального розвитку села, – повідомляє «Волинська правда». Як зауважив начальник обласного виробничого кооперативно-державного об’єднання сільського комунального господарства «Облкомунсільгосп» Степан Ляшук, основним недоліком в системі ЖКГ на селі є застарілість інженерного оснащення. «На даний час мені вдалося утримати в системі житлово-комунальної служби 8 підприємств. На сьогоднішній день на обслуговування прийнято 305 кілометрів водопровідних мереж… Але проблема полягає в тому, що інженерні мережі залишились у «безхозному» стані», – розповів пан Ляшук. Програма реформування та розвитку ЖКГ на селі на 2008-2010 роки була схвалена 25 грудня 2007 року. Вона передбачає видатки на утримання об’єктів ЖКГ в сільській місцевості, санітарну очистку та благоустрій сільських територій, створення та утримання сміттєзвалищ. Передбачається також і резерв знезаражуючих та дезінфікуючих матеріалів. «Наші сусіди-рівняни виділили в минулому році 2 мільйони гривень на ЖКГ села, а ми – 400 тисяч… Але ж потрібно купувати ці ж самі екскаватори, інші видатки є», – зауважив Степан Ляшук. На реалізацію Програми реформування та розвитку ЖКГ на селі було заплановано передбачити кошти в сумі 1,5 мільйона гривень. Члени комісії погодили винести на розгляд сесії облради суму не меншу, ніж 2 мільйони гривень.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
kozak Oleg Показати IP 6 Лютого 2010 10:54
Звичайно добре було б реалізувати ці плани, але шансів як завжди мало - або грошей з бюджету не вистачить, або якщо вистачить - то розкрадуть, ось такі наші зараз реалії... Хоча хочеться вірити, що все буде ралізовано.
seal Показати IP 6 Лютого 2010 12:07
Як на мене наша влада вже давно на все "забила"!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus