USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Об’єднанню митниць заважають «лобісти», – Клімчук

15 Листопада 2010 10:55
На Волині триває процес об’єднання Ягодинської та Волинської митниць в одну структуру, однак цьому процесу намагаються перешкодити, - заявив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Про це 15 листопада йшлося під час оперативної наради в облдержадміністрації.

За словами голови Волинської ОДА Бориса Клімчука, реорганізація митниці не вигідна окремим «лобістам», «групам впливу», відтак ситуацію з він називає складною.

«В нас не виходить завершити до кінця процедури по Ягодинській митниці. Рано я радувався. Не виходить. В нас там складна ситуація по Ягодину, дуже складна. Не хотів би її спрощувати. Є лобісти, які не хочуть цього. Різні. Є групи впливу. Але ми працюємо», – висловився він.

Відтак Клімчук впевнений, що за місяць-півтора процес об’єднання митниць вдасться завершити. Центральний офіс, на думку голови ОДА, мусить бути у Ковелі.

«Безумовно, митниця отримає назву Волинська, бо по-іншому бути не може. Швидше за все, центр буде в Ковелі. Там готові офісні споруди, там не треба затрат. Тобто керівництво волинської митниці буде перебувати в Ковелі. Митниця одна. Це одне з побажань волинських бізнесменів і обласного об’єднання роботодавців», – зазначив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
учасник ЗЕД Показати IP 15 Листопада 2010 15:21
Якщо вже митниця Волинська, то головний офіс має бути у Луцьку, а не у Ковелі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus