USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Океанські острови не отримають ігрові приставки з Волині

10 Лютого 2010 13:55
Волинська податкова міліція затримала на Ягодинській митниці понад 11 тисяч ігрових приставок, які прямували із України до Польщі. Далі їхній шлях пролягав на Сейшельські острови.
Про партнерів із океанських островів податківці дізналися із супровідних документів. Там зазначено, що між волинською фірмою та острів’янами укладено контракт. Мовляв, на прохання київської фірми-партнера товар мусять відвезти до Польщі і потім експортувати далі.
«Замитнивши товар у вантажному відділі Ягодинської митниці, волиняни прагнули виконати зобов’язання контракту зі своїми київськими партнерами. Однак заявили про відвертий нетиповий експорт», - коментують експерти обласної податкової міліції.
Податківці разом із митниками вивчили надані фірмою-експортером документи та додатково оглянули вантаж. Згодом з’ясували, що фірмачі хотіли уникнути сплати податків, або згодом задекларувати до відшкодування «віртуального» ПДВ.
Як згодом з’ясувалося під час перевірки, на приставках для відеоігор була відсутня інформація про виробника. Не було й іншого маркування. До того, експортер задекларував вартість 11 з половиною тисяч приставок на суму 6,5 мільйона гривень. А от ринкова ціна такого товару в десять разів менша, - констатують податківці.
Різниця в зазначеній і реальній вартості товару й стала причиною призупинення митного оформлення вантажу. А відтак і заборони експорту, - інформує прес-служба обласної ДПА.
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus