USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Олег Кіндер звільнився, бо не пішов проти міністерства?

31 Травня 2010 10:53
За згоду виконання додаткового плану збору штрафів на Волині на 2010 рік, яке надійшло від Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, начальнику Державної екологічної інспекції у Волинській області Олегу Кіндеру довелося написати заяву про звільнення.

Про це стало відомо на оперативній нараді у голови облдержадміністрації Бориса Клімчука.

У приймальні інспекції повідомили, що Кіндер перестав виконувати свої обов’язки з 25 травня.

Про причини звільнення повідомив сьогодні на оперативній нараді голова ВОДА Борис Клімчук. За його словами губернатора, у листі Міністерства вказувалося про план збору штрафів на 2010 рік екоінспекцією.

«По Волині ця загрузка додаткова складала 12,5 мільйонів гривень. Це ті кошти, які мали сплатити живі підприємства», - зазначив Клімчук. За словами губернатора Кіндер взяв цю вимогу до виконання 16 квітня.

«Якщо хтось з вас, керівників волинських філій центральних офісів чи органів виконавчої влади має план збору неподаткових платежів, як скажімо мало наша екологічна інспекція, то, будь ласка, прийдіть і здайтеся мені в полон. Листи, які вам надсилають ваші боси з Києва, які як правило підписують заступники, бо міністри таку єресь не підписують, покладіть мені – я вас захищу. Але після того як ви підпишете, «взяв до виконання» я це зробити не зможу», - зазначив Клімчук.

За словами губернатора відмовився виконувати подібні рішення центральних органів влади начальник Державнозиції інспекції з контролю за цінами у Волинській області Тарас Куйбіда. «Два чиновники, два різні світи», - підсумував Клімчук таку позицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дідо Показати IP 31 Травня 2010 13:13
КОЛИ ВАРОВКА ЙОМУ ПЛАН ЗБОРУ ДАВАЛА, ТО КІНДЕР МОВЧАВ...А ТЕПЕР ПІНИТЬ, БО НЕ ЗМОЖЕ НІЧОГО ВКРАСТИ...
Місько Показати IP 31 Травня 2010 14:52
Країна повинна жити не за рахунок підвищення штрафів, та обдирання підприємств і громадян. Ти , ділдо, напевно, дійсно і є тим, чим тебе називають в деяких коментах.
КРУ Показати IP 1 Червня 2010 07:15
Кіндер вигнали за те, що він непомірно обдирав підприємців та розікрав обласний фонд охорони природи у сумі 7 млн грн. А який він профі-еколог, всім відомо.
Певно Показати IP 1 Червня 2010 11:14
Вигнали якраз не за те, що розікрав і т.п, а за те, що не людина "царя Бориса". Ось і все.
Наші в місті Показати IP 2 Червня 2010 15:36
Якщо звільняються такі професіонали, як Кіндер, то за Волинь вже потрібно переживати! Кіндер дійсно професіонал своєї справи. Але, бачимо по відгуках, поприжимав хвоста підприємцям-забрудникам! Ох вони і раді! Може прийшлють людину з Києва, з якою можна буде домовитись "ЗА НЕ ДОРОГО". Як це було в колишній інспекції!
СС Показати IP 2 Червня 2010 15:40
Киндер давав прикурити і своїм "бютівцям", як що на то були об*єктивні причини, і чужим. Мужик він принциповий! Але такі, як Кіндер "НЕ КО ДВОРУ" сьогодні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus