USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Опозиція Волині визначить єдиного кандидата в мери Луцька

28 Вересня 2010 13:59
Опозиційні політичні сили Волині 28 вересня підписали декларацію, згідно з якою вони зобов’язуються спільно боротися на місцевих виборах проти «Партії регіонів» та її сателітів – «Сильної України», Народної партії України, Соціалістичної, Комуністичної партії та інших політичних сил.

Підписантами декларації стала частина учасників Комітету порятунку нації і держави, який утворили у травні цього року.

Свої підписи під декларацією поставили лідер волинського осередку ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк, Анатолій Вітів від ВО «Свобода», лідер партії «За Україну!» Ігор Гузь, Сергій Годлевський від УНП, Олександр Мартинюк від партії "Реформи і порядок", Петро Кравчук від УСДП, Сергій Кічий від «Народної самооборони», Сергій Слабенко від «Нашої України», Володимир Банада від Народного руху України та Іван Хомич від Конгресу Українських Націоналістів.

За словами лідера партії «За Україну!» Ігоря Гузя з пропозицією поставити підпис під декларацією опозиційні сили зверталися і до «Європейської партії», а також партії «Громадянська позиція». Проте ті ніяк не відреагували на звернення.
Підписанти кажуть, що місцеві ради залишилися єдиним бастіоном, що не залежить від провладної партії.
«Ми усвідомлюємо, що на цих виборах на чолі з Віктором Януковичем і його ставлеником на Волині Борисом Клімчуком робитиме все для того, що не допустити перемоги опозиційних до них сил Волині. Для цього активно використовуватиметься адміністративний ресурс та інші методи силового, політичного та економічного тиску на виборців та кандидатів у депутати», - йдеться у декларації.

«Партія регіонів і її сателіти створені на Волині з метою того, аби забити клин між нами демократичними партіями. Наша партія сьогодні подає руку всім демократичним партіям, аби без внутрішніх міжусобиць досягати порозуміння», - зазначив Анатолій Грицюк.
«Знаю і розумію, що Борис Петрович (Борис Клімчук – «ВН») хоче стати головою Волинської облради, а на крісло губернатора скерувати нинішнього начальника управління міністерства внутрішніх справ Ходирєва ( В’ячеслав Ходирєв, - «ВН»)», - додав Грицюк.
Підписанти кажуть, що на їх прибічників, членів партій чиниться тиск, зокрема погрожують звільнити з роботи.
Підписанти декларації вирішили координувати і узгоджувати свої подальші дії.
«Нашоукраїнець» Сергій Слабенко також закликав не «воювати» один проти одного під час виборів та не вести негативну «чорну» агітацію.
Вже зараз відомо, що підписанти будуть узгоджувати кандидатур по мажоритарних округах, а також претендентів на міських голів. Тобто, підтримуватимуть єдиного кандидата, хто по результатах соціологічних опитувань за 10-15 днів до виборів лідируватиме в окрузі або населеному пункті.
Підписанти констатують, що вибирати єдиного претендента на пост міського голови Луцька буде складно, адже нині вже принаймні троє політичних сил заявили про свого претендента. Проте засвідчують, що вибір одного кандидата зможе охопити найбільшу кількість голосів, тому таке рішення буде правильним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Zheniok Показати IP 28 Вересня 2010 14:35
ставлю 5 грн, шо не визначать
))) до Zheniok Показати IP 28 Вересня 2010 15:10
вам не буде з ким сперечатись ))) який єдиний кандидат, якщо вони вже визначили кожен свого?
йован Показати IP 28 Вересня 2010 16:30
дай , господи, ім розуму домовитись!
Ха ха Показати IP 28 Вересня 2010 16:46
Бєлобриса сама хоче пертись. Хіба дармо цілий рік Луцьк засмічувала фейсом та кожен виступ тупила?
Йовану Показати IP 28 Вересня 2010 17:11
Не смішіть людей. Два українці не можуть домовитись, а тут ціла кумпанія.
Мойша Показати IP 28 Вересня 2010 17:14
Йовану. Не смішіть людей. Два українці не можуть домовитися, а тут ціла кумпанія.
Любарт Показати IP 28 Вересня 2010 17:34
В кожного з кандидатів в мери свої амбіції - стати "королем" нашого міста. Якщо той "єдиний" знайде чим зацікавити інших, то я думаю це реальна темка ))
Диво Показати IP 28 Вересня 2010 19:57
Не можу повірити, як Грицюк при владі за 5 років нажер морду, а тепер виявивляється він в опозиції був. Ну й дає чудак.
Пітер Пен Показати IP 28 Вересня 2010 20:05
шановні лідери! Вже зараз БЮТ (яка ще має позиції в радах і РДА) в районах створює умови щоб ні нашоукраїнці, ні свобода не мали доступу до вчителів, медиків тощо. А через два тижні знову покажуть середній палець. Приклад? Почитайте сьогоднішню "Волинь" про те як вони взувають "Свободу". Та й це повідомлення не опублікують.
Zheniok до Пітер Пен Показати IP 29 Вересня 2010 14:10
а як щодо закликыв СВободи до БЮТ і НУ що вони зобов'язані покаятись за те що від них депутати пішли? це співпраця опозиційних сил?
Джек Показати IP 28 Вересня 2010 20:13
Анатолій Петрович, а що це Ви в робочий час в адмістративній будівлі політику розводите Ви ж кажете що до влади не відноситесь,а адмін ресурс застосовуєте ай яй не красіво!
Людмила Показати IP 28 Вересня 2010 21:33
Ненвже ми доживемо до того часу, коли генерал-лейтенант міліції В.А. Ходирєв очолить ВОДА !!! Дай Боже, щоб так сталося !!! Подонки під лозунгами "демократів" вбили Сергія Швачку, бидло дорвалось до влади, невже за це врни не відповідатимуть ????
Лоліта Показати IP 29 Вересня 2010 08:34
Гузь- красавчік)))
VSC Показати IP 29 Вересня 2010 09:46
Однажды лебедь рака щучил.
Орест Показати IP 29 Вересня 2010 10:23
Молодці, народ! Як тільки щось толкове надумали - відразу давай гадити!
Алла Показати IP 29 Вересня 2010 11:31
Я вважаю, що задум класний! Аби тільки вийшло
людмила Показати IP 29 Вересня 2010 20:45
Не домовлять ніколи. Домовитись і виробити спільну стратегію дій можуть розумні люди. А НУ-НС, БЮТ, ПРП, УНП , ГП і з ними "лежачі" за п"ять років проср... незалежність і довели, що вони ідіоти, кожен з яких хоче бути першим, щоб побільше вкрасти.... Я за генрал-лейтенанта Ходирєва В.А. Подивіться, як затремтіли коліна в наших "демократів" з поверненням генерала на Волинь... А "хлопці" з муніципальної поліції навіть розпускають чутки, що генерал-лейтенат Ходирєв В.А. не надовго на Волині.. Дай Боже йому здоров"я і сил привести "до тями волинських демократів" на зразок Бондаря, Шиби, Зелінського, Стемпковського, Прачука, Духневич, Семенюк, Мамосюк .....
ZABAVA Показати IP 15 Жовтня 2010 00:26
Земляки! Якщо у вас є здоровий глузд,розум,совість та інші високі моральні цінності,якщо вам не байдужа доля нашого гарного міста та чудових людей цього міста і ви є "останнім із Людей" - прийдіть на вибори та ВИКРЕСЛІТЬ ВСІХ! Це єдине правильне рішення (нажаль)!Не приводьте до влади казнокрадів,хабарників,кримінал,лицемірів,брехунів,злодіїв та інших і Ваша совість буде спокійною що не по вашій вині це станеться!
ніна Показати IP 18 Жовтня 2010 15:10
відповідаю Людмилі.До того списку ще потрібно додати Кожевнікова Г.Г. йього швагерка НасолюкаА.В.іт.п.те злодійське кодло.Анатолій Петрович з такими кандидатами як Насолюк А.В. З ВАМИ ВСЕ ЯСНО.
Ніна Показати IP 18 Жовтня 2010 15:46
Не знаю генерал-лейтенанта Ходирєва.а при керівництві Крохмаля Р.В.нач.Луцьким МВ УМВС МІНТИ знахабніли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus