USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Парафія на Волині відкрила сайт

13 Грудня 2010 16:03
В інтернет-просторі з’явилося представництво парафії Праведної Анни, матері Пресвятої Богородиці, що в Лукові Турійського деканату.
Про це повідомила інформаційна служба Волинської єпархії УПЦ КП із посиланням на настоятеля священика Олександра Добровольського.
На сайті Anna-lykov.at.ua є історична довідка про селище і храм, традиційні проповіді чи бесіди про Різдвяний піст і його особливості, наприклад. Тут також поміщено статті, як-от: «Поклоніння ідолу грошей», «Що робити, коли ви втратили близьку людину», «Вставай! Разом спробуймо за допомогою Божою долати випробування».
До послуг користувачів сайту – форум, фотогалерея, можливість залишити свої прохання про молитву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Zheniok Показати IP 14 Грудня 2010 11:43
>>>До послуг користувачів сайту – форум, фотогалерея, можливість залишити свої прохання про молитву. ага, а також зцілення вашого компа від вірусів, розміщення програми нагадування, що порнографія це гріх, яка спрацьовує при перегляданні цієї продукції. навіщо храму сайт? якось духовна складова аж занадо втрачається, проповіді, прохання про молитву, а що для цього важко в церкву прийти? Для історичних довідок є ресурс Вікіпедія, хочеш бти в мережі завкеди собі блог як медведенко,і строчи там скільки завгодно, навіщо таке поняття як храм переносити у всесвітню мережу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus